Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה שומע רעשי חריקה/דפיקה מכיוון הספק? הוא מוציא אוויר? ניקית אבק?

בהפעלה ראשונית לאחר לילה שלם שהמחשב היה כבוי מאוורר הספק מרעיש כמו טרקטור, אבל אחרי 2 דקות זה מסתדר ואין יותר רעשים. ניקיתי אבק רק מהמארז, לא פתחתי את הספק עצמו מעולם.

דבר ראשון זו בדיקה ויזואלית - פירוק רכיבים בדיקת סימנים לתקלה כולל פירוק הספק ופתיחתו כמו שהצעתי (...) אתה יכול כמובן לפנות לכל חנות באזורך לטיפול בתקלה, יש לך אצלי הזמנה פתוחה :).

תודה רבה על ההזמנה, אם אני לא אסתדר אני אגיע. אני אפתח את הספק בקרוב (צריך להיזהר עם זה...) ואעלה לכאן תמונות שלו וגם של הלוח אם.

הספק הנוכחי הוא של ATX 500W, זה ספק טוב?

פורסם

הנתון של 500W זה חרתא. בד"כ מדובר בספק סיני פשוט וסתם רושמים עליו נתון מפוצץ.

בפועל, הספק הרבה יותר חלש ולאחר מס' שנים הוא פשוט מתחיל לגסוס.

פורסם

למתעמקים, בקישור הבא תמצאו פירוט, הסברים ומבחן מלא לספקים גנרים ויכולותם, חומר קריאה מעניין לכל מי שהולך להחליף ספק במערכת בקרוב או מתעניין במערכת חדשה.

למרות שהרבה אנשים אשר רוכשים מחשב חדש לא מבינים את חשיבות הספק במערכת ומחפשים את הזול ביותר (גם אחרי מסע הסברים), אני מקווה שלפחות הקוראים כאן ידעו עד כמה זה חשוב.

http://www.hardwaresecrets.com/article/How-Much-Power-Can-a-Generic-500-W-Power-Supply-Really-Deliver/534/1

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

העמוד החמישי מדבר על התכלס - הספק הגנרי שלהם מת כשהם ניסו להוציא ממנו הספק של 250w. זה חצי מההספק שלו!

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...