Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי interstate

Arnkat
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדרש להחליף צמיגים. חנות צמיגים שבדרך כלל אמינה המליצה על צמיג מתוצרת חברת interstate' דגם 1XT.

לטענתם צמיג מתקדם, מחזיק היטב כביש, שקט, ועדיף על צמיגי דנלופ בהם השתמשתי עד כה.

האם מישהו שמע על הברה, יש לו נסיון או חוות דעת? מדובר על צמיג במידות 205/60/16.

פורסם

ההנהלה אולי בהולנד אבל הצמיג מיוצר בסין , מה גם שהמשפט "With European technology and Asian production " לא ממש מעודד :roll: , והכי חשוב כשקניתי את הרכב שלי הוא נעל את הצמיגים האלה כצמיגים קידמיים ,בני שנה בערך במצב חדש , בלחיצה בריאה מעמידה הרכב היה מפרפר עד הילוך 2 ביבש ולא רוצה לדבר על רטוב ויש לי גולף עם רק 150 כ"ס וממש לא רכב ספורט ,אחיזה ממש לא להיט והESP עבד שעות נוספות אצלי מה שלא קורה עם הקונטי הנוכחיים.

לא הייתי מתלהב מהם ובטח לא סומך עליהם.

פורסם

אני לא הייתי מסתכן איתם.

אבל כדאי להזכיר שצמיג לא צריך להיות "סיני" או אירופי כדי להיות רע או טוב. גם חברות מוכרות וגדולות מייצרות צמיגים במזרח הרחוק וגם בסין, ואילו יש חברות עלומות שם שמייצרות צמיגים סוג ג' במקומות אחרים בעולם. הקריטריון לא צריך להיות ארץ המוצא אלא המוניטין של חברת הצמיגים: צמיג "מבית טוב", כלומר מאחד יצרני הצמיגים הגדולים והמוכרים - הוא טוב לשימוש, ואילו צמיגים של חברות עלומות שם הוא לא טוב, בלי קשר לארץ הייצור.

רצוי גם להימנע מצמיגים של "חברות בת" של החברות הגדולות, ולעתים גם מדגמים זולים ולא מוכרים של החברות הגדולות. במקרה זה לרוב מקבלים צמיג בינוני שהוא אמנם לא ממש אסון, אבל בכל זאת ממש לא משתלם גם אם הוא נמכר בזיל הזול.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תודה לכל המגיבים ומשיבים.

האם למישהו יש המלצות לצמיגים עבור פיג'ו 407, 205/60/16, שימוש של כ -2000ק"מ בחודש (חציים בין עירוני וחציים בעיר) בנהיגה זהירה ולא מהירה מדי (במקסימום 130) , כאשר מחפש אחיזת כביש טובה, אמינות ונסיעה שקטה?

פורסם
החברה יושבת בהולנד שזה ממש לא סין .

לפני שכותבים , עושים מאמץ קטן ובודקים .

אין בעיה, תרכיב אותם ברכב שלך ושיהיה לך לבריאות. אני חושב שיש דברים שאין מקום להמר בהם, וצמיג זה אחד מהם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הקריטריון לא צריך להיות ארץ המוצא אלא המוניטין של חברת הצמיגים: צמיג "מבית טוב", כלומר מאחד יצרני הצמיגים הגדולים והמוכרים - הוא טוב לשימוש, ואילו צמיגים של חברות עלומות שם הוא לא טוב, בלי קשר לארץ הייצור.
שלילי. גם יצרני הצמיגים הגדולים והמוכרים מייצרים זבל זול, זה דומה מאוד ל"מוצר מדבקה" זול ומשלמים סתם עבור השם.

רצוי גם להימנע מצמיגים של "חברות בת" של החברות הגדולות, ולעתים גם מדגמים זולים ולא מוכרים של החברות הגדולות. במקרה זה לרוב מקבלים צמיג בינוני שהוא אמנם לא ממש אסון, אבל בכל זאת ממש לא משתלם גם אם הוא נמכר בזיל הזול.

נכון מאוד. ודוגמה מניסיוני, צמיג "דנלופ" אינדונזי (SP400 אאל"ט) זול מבייש את השם של הפירמה.
  • תוכן חדש...