Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המבצע באופל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

היום ניגשנו לסוכנות אופל הקרובה לבית כדי לקבל הצעת מחיר עבור קורסה, כחלק ממבצע סוף השנה.

אומנם הציעו לנו מחיר מחירון במקרה של טרייד אין (וגם הסתייגו ואמרו במידה והרכב במצב חיצוני תקין), אך מחיר הקורסה נשאר זהה, כאילו אין שום מבצע. למען ההגינות, הוסיפו ואמרו שאם לא נבצע טרייד אין, נקבל הנחה כלשהי עבור הקורסה.

השורה התחתונה היא, וזו היא דעתי בלבד ואתם מוזמנים לחלוק עליי, שציפיתי לקבל תנאים קצת יותר טובים מאשר קורסה במחיר מאה אלף שעולה כך גם לא בימי מבצע. וזאת עוד מבלי להזכיר את העובדה שדגמים אחרים אוטומטים כמו הקליאו והפאביה עולות פחות, וגם מבלי להזכיר את העובדה שבמשך השנים רכשנו כבר מעל ל-10 דגמי אופל מכל הסוגים (כך שנאמנותנו ליצרן ברורה).

במילה אחת, אכזבה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

טרייד אין זה שירות שהיבואן נותן, ולכן כדי שתוכל לקבל מחירון על הרכב היבואן מסבסד את הטרייד אין, במידה והייתה מגיע בלי רכב, הייתה מקבל הנחה.

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

הקורסה הידנית בה התעניינתי עולה 80K במקום 85, בכל זאת עבורי זו אכזבה שתגרום לי לוותר עליה.

מבצעי ה- "טרייד אין במחיר מחירון" הם בד"כ עבודה בעיניים ולא צריך לקחת אותם ברצינות (או אפשר לומר כך: צריך לבדוק אותם ברצינות ואז מתגלה בד"כ כלל שהם לא שווים כלום).

פורסם

לבחור מעליי, חבל שאתה סתם ככה מכליל. אני עשיתי טריידאין ביונדאי, גטס מליסינג בתמורה ל-I10 חדשה וקבלתי מחירון משוכלל.

הם ניסו עליי את שיטת מצליח (להוריד 1500 ש"ח למרות שהבדיקה יצאה מצויינת) אבל אם אתה מתעקש אתה מקבל בסוף מחירון.

פרסמתי את הרכב למכירה שבוע לפני שבצענו את הטריידאין ושכחתי להוריד את המודעה. רק כעבור חודשיים התקשר מישהו ראשון לגבי הרכב (שתבין עד כמה קשה היה לי להפטר ממנו אם לא הייתי עושה טריידאין) ואני מדבר אתך על לפני כמעט 3 שנים, כאשר השוק לא היה במצב קטסטרופה כמו היום.

אז לדעתי לבוא ולהגיד שהטבת טריידאין היא עבודה בעיניים זו ממש שטות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...