Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יהיה עם הדלק מה!?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי מדובר בטיפול ייחודי בבעית צפיפות האוכלוסין של ישראל.

בעצם מדי שבוע עושים ישיבת "צפיפות אוכלוסין" בכנסת ואז מעלים רעיונות (ממש בריין סטורמינג), איך אפשר להעיף מכאן עוד כמה מאות ישראלים לתפוצות.

השר/משרד/ח"כ שמעלה את הרעיון היעיל ביותר, זוכה ב3 נקודות.

פורסם

בחודשים האחרונים כל חודש מחיר הדלק ירד, לא הגיוני שנמלא דלק מחיר זול, לא הגיוני שנשלם על חלפים לרכב שליש מחיר כמו באירופה(גם לשם מייבאים חלפים מיבשות אחרות וגם שם יש מעמ),לא הגיוני שנשלם על דירה בנס ציונה אותו מחיר כמו פרבר של עיר ראשה באירופה(משהו כמו חצי מיליון שקל לדירת 3 חדרים חדישה).

פורסם

חבר, מדינת ישראל מכילה 7.5 מיליון תושבים בערך. תוריד מזה את הילדים מתחת לגיל 18 או אנשים מעבר לגיל הפנסיה ותקבל מספר מסויים. מהמספר הזה שקיבלת כמה באמת משלמים מסים?

המצב באירופה לא כזה. ישנם יותר אנשים שחיים במדינות שם. רק שתבין, אין כאן נוסחת קסם. כל ילד שיודע מתמתיקה פשוטה מבין שX תושבים במדינה כפול Y מיסים משלמים Z כסף. אם הסכום הסופי שמתקבל ממיסים לא מספיק למדינה היא יכולה לעשות 3 דברים.

1. להעלות מיסים.

2. לקצץ במשרדים השונים. רוצה יותר רווחה? קצץ ממשרד התחבורה, החינוך, הבריאות, הביטחון או כיוצא בזה. רוצה יותר בריאות? קצץ מאחרים. לכן שאנשים הולכים וצועקים ברחוב "העם רוצה צדק חברתי" כלומר רוצה יותר עזרה מהמדינה יותר סוציאליות? אין בעיה, זה יבוא על חשבון משרד אחר.

אנשים צריכים להפסיק להוליד ילדים כאילו אין מחר כי אם כל הכבוד בלי להישמע גזעני, בנתיים המגזרים "ששואבים" את קיצבאות הביטוח הלאומי ושאר המשרדים הם דווקא אלה שהילדים שלהם רוב הסיכויים שלא ישרתו בצבא, לא יעשו מילואים ולא ממש יתרמו לחוזקה המדיני, הצבאי והכלכלי של מדינת ישראל. אז למה זה צריך להיות האינטרס של המדינה לתמוך בהם שיעשו עוד ועוד ילדים? איפה זה כתוב בעולם שזכותו של כל אדם להוליד ילדים כאוות נפשו?

אנשים מתמקדים בנקודה הלא נכונה. זה לא כמה מיסים אנחנו משלמים אלא לאן כל הכסף הזה הולך. זה מה שבאמת חשוב.

חוץ מזה, עד לפני שבועיים בערך הדלק היה 7.22 בשירות עצמי והיום הוא 7.11 בשירות עצמי. מישהו שם לב לזה בכלל? או ששמים לב רק שמחיר הדלק עולה אבל לא שהוא יורד?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אתם חייבים להפסיק להתרגז מכל כתבה שעולה לאינטרנט. כבר קראתי באתר אחר ידיעה שאומרת ששר האוצר מתנגד להעלאה הנוספת.

אני לא מבין, אתם חדשים פה בישראל? :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חברים יהיה בסדר...

מה שבטוח לא משנה מה יקרה עם הדלק לחשמליות אני לא עובר.

מבחינתי גם כאשר הדלק יעלה 100 ש"ח לליטר והחשמל יהיה חינם...על מכונית חשמלית אני לא אנהג.

מסקנה- יותר יקר, יותר זול...מה זה משנה...

תהיו אופטימיים, הרי שכל מה שעולה חייב לרדת בסוף. :lol:

זמין 8)

פורסם
תגיד שכולם מתים בסוף, ונגמור את הסיפור בזה.

:lol:

נ.ב. כולם מתים בסוף...

לא זוכר מי אמר את זה, סופר אמריקאי כלשיהו "תחייה מהר, תמות צעיר, תשאיר גופה יפה"

זמין 8)

פורסם
חברים יהיה בסדר...

מה שבטוח לא משנה מה יקרה עם הדלק לחשמליות אני לא עובר.

מבחינתי גם כאשר הדלק יעלה 100 ש"ח לליטר והחשמל יהיה חינם...על מכונית חשמלית אני לא אנהג.

מסקנה- יותר יקר, יותר זול...מה זה משנה...

תהיו אופטימיים, הרי שכל מה שעולה חייב לרדת בסוף. :lol:

לא יודע מה גרם לך לרשום את זה אבל אני יכול רק לתאר לעצמי. אתה (ולא רק אתה) מסוג האנשים שמכורים לקול שהמנוע מפעק, לכוח שהוא מעניק, לריח הבנזין בתחנות הדלק וכיוצא בזה. לא מאשים אותך. חשבתי לא מעט על הנקודה הזו. כל העניין של מעבר לחשמל יקרה לא בדורינו וספק אם בדור ילדינו. אט אט עם השנים יפסיקו לייצר מכוניות עם מנוע בערה והם יהפכו לנחלת אספנים בלבד. אני אישית מקנא באלה שיהיו כאן עוד 200 שנים. רק הרמה הגבוהה של הטכנולוגיה גורמת לי לרצות לחיות שם. מה רע ברכב חשמלי שאתה יכול לתת לו לנהוג בעצמו ולחנות בעצמו בפקודת קול?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אולי תקנה רובוט ותיתן לו ל**** את אישתך בפקודת קול.

לא משהו אישי , סתם עלה לי לראש והצחיק אותי.

כולם יודעים שיש טיפה בים אבל רק מעטים יודעים שבכל טיפה יש ים

פורסם

מי שחושב לרדת מהארץ, אולי בבקשה לזרז את העניין.

לי באמת מתחיל להיות צפוף פה על הכבישים וצריכת הדלק שלי עולה בגלל זה.

אז בבקשה, ויפה שעה אחת קודם. :twisted:

• תוכן חדש...