Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה להחליף את הרמקולים הקדמיים לזוג קומפוננט.

לדעתי הגודל המתאים הוא 5.25", זה נכון?

כרגע מותקן ברכב מגבר חביב למדי של פנסוניק, לא יודע בדיוק מה ההספק, אבל לא מטורף מדי.

בכל מקרה מה שאני מחפש:

איכות סאונד נטו, כלומר שיהיה נעים לשמוע, צליל רך ומלטף. הפרדה טובה אבל לא חייב ממש מטורפת, גם פירוט טוב.

בסה"כ המקור הוא mp3, אז אני לא מצפה לאיכות יוצאת דופן כלשהי, אבל כן לאיכות טובה בהרבה מרמקולים סטנדרטיים.

התקציב: עד 1000 ש"ח כולל התקנה וקצת חומרי איטום, כדי שלא יהיו רעידות בדלתות.

פורסם

גם 6.5 מתאים עם חיתוכים, איטום טוב עולה בערך בסביבות התקציב שלך, אלא אם כן אתה מוכן לעשות איטום בעצמך.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

לגבי האיטום, אני רוצה משהו בסיסי יחסית, לצמצם את הרעידות בדלתות.

לגבי יד 2, בגדול, כן מתאים לי אם אלה רכיבים במצב מצויין.

לגבי ההתקנה, אני לא מנוסה בהתקנה עצמית, בתקופה הקרובה של כמה חודשים גם לא יהיה לי כמעט זמן להתעסק עם זה, אז אני מעדיף למצוא מתקין שיעשה עבודה טובה במחיר סביר.

ראיתי מורל טמפו 5 ב387 ₪ בחנות הבאה:

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=11016

מה דעתכם? החנות מוכרת?

ואשמח לקבל מקומות מומלצים להתקנה באיזור המרכז/השפלה , שיעשו עבודה טובה ולא ישאירו את האוטו עם מיליון בעיות חשמל אחר כך... עדיפות לאיזור רחובות/נס ציונה.

פורסם

אז אני אנסה לשאול את זה אחרת, כמה אמורה לעלות התקנת זוג קומפוננט קדמי בפיז'ו 306.

במקרה שזה רק להתקין את הרמקולים ובמקרה שאני להוסיף קצת בידוד?

ולשאלה השנייה, איך המורל טמפו לעומת דוטק? יש הבדל משמעותי עם שימוש במגבר פשוט למדי?

והאם יש המלצות לקומפוננטים אחרים עם טויטר נעים ולא צורם מדי?

ואיפה כדאי להשקיע את מרבית התקציב, לקנות קומפוננט איכותי יותר אבל ללא איטום בכלל או קומפוננט זול יותר אבל עם מעט דיינמאט?

פורסם

במצבך (שהמגבר הוא לא להיט ואין כוונות להחליף אותו) הייתי הולך על הטמפו, שמנסיוני נשמעים מצויין גם בלי איטום, ואת הכסף שנשאר אם נשאר לחסוך למגבר איכותי יותר, התקנת קומפוננט עולה בסביבות ה300 ש"ח כולל הטבעות הנחוצות (ע"פ בדיקה שעשיתי בזמנו).

איטום זה תמיד יותר טוב, זה למעשה "תיבה לרמקול" כלומר משפר את האקוסטיקה ובכך משיגים: פחות רעשי דרך, נטרול רזוננס של הפח, אקוסטיקה טובה בהרבה : סאונד הרבה יותר טוב מהרמקול ובאסים הרבה יותר מודגשים, זה ממש כאילו שמת את הרמקול בתיבה. יצא לי לשמוע במאזדה 3 עם המערכת הרגילה והרמקולים הרגילים כשהיה איטום בדלתות (המערכת פורקה לטובת מכירת הרכב) והסאונד פשוט היה הרבה הרבה הרבה מעבר למצופה מהמערכת המקורית.

מה שאני מנסה להגיד שביחס למחיר של האיטום (סביבות ה1500 לשתי דלתות, חומר+עבודה) זה מותרות של שלב מאוחר יותר לטעמי, יש דברים שיותר דחוף לשדרג בזמן הקרוב (קומפוננט ומגבר)

• תוכן חדש...