Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ראיתי שיש עכשיו מבצע בקלין קאר לציפוי ננו לחלונות

האם מישהו התנסה ויכול להמליץ או לחוות דעת על הדבר?

האם זה באמת יותר נוח בזמן נסיעה בגשם שוטף?

תודה לעונים

פורסם

קח תצפה בזה

אתה צריך להגיע למהירות 60 + שזה יתחיל לעבוד כמו שצריך.

מסתבר כשקניתי את הרכב שלי גם לו יש ציפוי.

עריכה :

פה תוכל לראות בדיוק את ההבדלים.

ההגה הוא עגול!

פורסם

תודה על התגובות

אני יודע איך זה עובד השאלה האם כדאי להוציא 300 שקל על זה? עד כמה זה באמת משתלם? האם זה מוסיף ברק לחלונות?

פורסם

מה יהיה..?

300 ש"ח לציפוי שנוי במחלוקת.

600 ש"ח (למטר רבוע) של ציפוי ניילון שנדבק לפח.

מאיפה שולפים את המחירים האלה?!

מצד שני, אם יש כאלה שקונים קוטג' ב- 8 ש"ח לגביע עלוב, אז למה בעצם לא לתקוע מחירים הזויים..

עושים מאנשים צחוק (ויש כאלה שכנראה אוהבים שעושים מהם צחוק)..

הצרכן הישראלי מוכיח פעם נוספת כי יש לגיטימציה ליוקר המחיה בארץ.

איש איש באמונתו יחיה

פורסם

מה שיפה זה שרק בישראל גילו את אמריקה (או במקרה הזה את יפן).

הביאו ציפוי ננו מיוחד מיפן - מוזר.... אין שום זכר לשם לחברה.

רק בפורומים בחו"ל עובדים עדיין בשיטות המסורתיות של פוליש ווקס........

פורסם

למיטב ידעתי הם היחידים בארץ שעושים ננו אמיתי.

לגבי המחיר - אני לא יודע עם זה מופרז או לא, אני כן יודע מהשרשור שלהם בפורום שקלין קאר הם מקצוענים.

שווה לך פשוט לקפוץ לפ"ת ליד צומת סגולה לבקש את אמיר ולהסתדר איתו.

פורסם

כמה תגובות חסרות שחר יש בפורום הזה? יש מלא סוגים של ציפויים ולא צריך ללכת רחוק על מנת למצוא אותם.

יש פורום נהדר שמוקדש לנושא הדיטיילינג:

detailingworld.co.uk

אתם מוזמנים לקרוא על OPTICOAT ועל CQUARTZ.

פורסם

כדאי? איני יודע. זה מעולה למי שנוסע בבינעירוני, וכמו שנאמר- האפקטיביות היא במהירויות של מעל 60. מתחת לזה צריך מגבים (אם כי בתדירות נמוכה משמעותית מהרגיל) דבר שמקצר את חיי הציפוי.

את קניתי את הנוזל rain-x באיביי, בקבוק של כחצי ליטר שקיים מאז החורף הקודם ועדיין נשאר לפחות חצי כמות (משמש ל3-4 רכבים), עלה כ120 ש"ח כולל משלוח.

בניגוד לטענת היצרן (שמדברים על כחודשיים)- הציפוי מחזיק כשבועיים בתנאי גשם חזקים או עד 3-4 שבועות לכל היותר בתנאים ממוצעים לארצנו, ולמרות זאת- החומר מספיק למס' רב של פעמים.

לגבי הנהיגה איתו- מדהים! לא צריך מגבים, ראות מעולה שאי אפשר להגיע אליה גם עם המגבים הטובים ביותר. אך יש גם סכנה מסויימת בחומר זה- בגלל שהראות כה טובה- אין את התחושה המספקת של עוצמת הגשם- דבר שמטעה את הנהג לגבי תנאי הדרך והתאמת מהירות הרכב לתנאי הדרך.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

שלום לכולם,

ציפויי הננו שאנו מיישמים מיובאים על ידי אבי מחברת אסיסטמס.

הוא חי ביפן שנים רבות ואפילו למד באוניברסיטה יפנית.

הוא עובד איתנו צמוד כבר משנת 2009 ועם כל הצניעות יש לו סיבה טובה לכך.

ציפויי הננו מיפן מחזיקים שנים והחברה היפנית הייתה בין הראשונות בעולם לייצר אותם למגוון רחב של שימושים.

היא קיימת משנת 2002 ובשנת 2009 חברה לפרארי וכל רכב שיוצא מפס הייצור מצופה בחומר היפני.

כמו כן הצוות הטכני של פרארי בוחן כל מוצר חדש ומנסה אותו מעל לשנה לפני שהיפני משווק אותו הלאה.

תהיו בטוחים שאלה החומרים הטובים בעולם.

החברה היפנית מייצרת ומשווקת תחת מספר רב של מותגים במתווה של OEM .

לאבי יש גישה למקור של החומר ולכן יש דברים שתמצאו רק אצלנו עוד לפני שיצאו מיפן למקומות אחרים.

כך למשל יגיע בעוד שלושה שבועות לערך ציפוי ננו למושבי עור.

לגופו של עניין, ציפוי הננו לשמשות הרכב (אפשר למצוא סרטונים ביוטיוב תחת אותו שם) - יש ליפנים ניסיון של מעל שלוש שנים.

הציפוי לא נמצא על הזכוכית אלא חודר לתוכה. הוא לא מחזיק חודש-חודשיים אלא שנים וגם בעצירה ברמזור בגשם תראו את האפקט של טיפות המחליקות על השמשות והחלונות.

לקוח שלנו לא מזמן ערך עם הציפוי ניסוי עם הדפנדר שלו בנסיעה בשבילים בוציים במיוחד. הוא עדיין נרגש מאפקט הבוץ שנעלם תוך מספר שניות בודדות מהשמשות והחלונות.

בקיצור, המחיר הוא מחיר היכרות.

אנו סבורים שעבודה של שעה הכוללת: ניקוי, פוליש עדיון ידני לחלונות,חיטוי ב IPA וציפוי ננו איכותי ביותר - המחיר של 300 ש"ח כולל מע"מ אינו יקר.

אנו גם מעניקים שי לכל הלקוחות שלנו בצורת בקבוקון הברקה לחלונות כך שגם פיאסטה 89 - החלונות והשמשות לפחות ייראו מדהים.

קלין קאר הוא מותג של דיטיילינג כבר לא מעט שנים בשוק הישראלי שנוהג לעגל פינות על בסיס יומיומי.

נשמח לתת את השירות הטוב ביותר לכולם. גם לחברי הפורום...

בברכה,

אמיר.

פורסם

לגבי היעילות שלו אז זה ממש יעיל,לפחות לי.

לרכב הבא שלי בטוח אני יעשה לו את זה (יש לי גם ברכב הנוכחי,ככה קיבלתי אותו)...הספקתי להכיר את אבי מפעם אחת שראיתי אותו והוא בחור מדהים,כדאי לך ללכת להתנסות ויסביר לך במפורט.

ההגה הוא עגול!

• תוכן חדש...