Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לסיירה 1.8 משנת 89' והילך היה מנוע CHV כמו באסקורט, שיוצר בארה"ב, והחליף את מנוע הפינטו.

אין שום בעייה להסב אותה לגיר ידני, לרוב TYPE 9.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מנסיון מנוע ה-cvh פחות עמיד מהפינטו בשימוש אגרסיבי, אבל יותר חסכוני בשימוש רגיל. מה היעוד של הרכב?

ניתן להסב גם ל- mt75 אבל זהו גיר הרבה יותר נדיר..

פורסם

ניתן להסב גם ל- mt75 אבל זהו גיר הרבה יותר נדיר..

גיר ה MT75 הופיע בפורד טרנזיט משנת 92' והילך, גם בדגמי הבנזין וגם בדגמי הדיזל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שוב תודה..וסליחה על התגובות המאוחרות(אני לא הרבה מול המחשב!)

הייעוד של הרכב זה להסיע אותי מהבית לעבודה וחזרה(5 ק"מ) ופעם אחת בשבוע נסיעה לצפון להורים וחזרה(80 ק"מ)

אני מאוד אוהב לנהוג, אגריסיבי אני לא! רוב הנסיעות שלי זה בדרכים עירוניות\כפריות עם מלא ככרות ופניות, חשבתי יהיה יותר מהנה לנהוג ברכב זול עם הנעה אחורית!!(אף פעם לא היה לי)

בנוגע לחסכון בדלק לא ממש מציק לי (אני כבר שנתיים נוהג על סיטרואן xm 2.0 turbo לפי דעתי אחד הרכבים המהנים והנוחים לנהיגה,והוא גם לוקח פניות נגד חוקי הפיזיקה!!! לפני שבועיים הלך לי גיר(אוטו") ותאמת אין לי כח ומוטיבציה וכסף!!! לתקן גם אף מוסכניק לא רצה לקחת תעבודה! כבר שבוע זרוק בחניה ואין לי מושג מה אני עושה אתו ??)

במידה ויש לי את הגיר mt75 עם כל המכלולים( לא נראה לי שיהיה בעיה למצוא גיר מעבר לקו הירוק!!) כמה בערך תעלה לי ההסבה, ואצל מי לעשות תעבודה??!

פורסם

באשיר הי!

התבאסתי לשמוע.

ברור שאין טעם לשפץ את הגיר, ואף אחד לא מעריך נכון את האיקס אם ולא מוכן לשים עליה יותרמ 3-4 אלף ש'ח.

הלואי ותמצא אחרת.

אילן

פורסם

תודה אילן..לפחות אני שמח שהייתי אחד הבעלים של xm ,בגדול נהניתי מאוד מהרכב :-)

ואילן נראה לך יש מצב שאני יצליח למכור אותו בשלמות או בחלקים?

פורסם

לגבי הסיירה....

יש אחת ביד 2 מירושלים גיר ידני 1.8 וב 3K ש'ח. אם תרצה ניסע ביחד לבדוק אותה.

הרכב שנסעתי עליו מיד כשעשיתי את רישיון הנהיגה היתה סיירה 1983 חדשה שאבא שלי קנה.

1600 סמ'ק מפוארת שהוחלפה ב 1.8 בהמשך.

כיף של אוטו.

אמינות מדהימה.

היה כיף למשוך בלם יד בסיבוב.....

עשיתי פעם תחרות קטנה עם סיירה אחרת באחד הכבישים שבעיר הולדתי וגיליתי לצערי, שעשיתי תחרות עם ניידת בילוש מוסוויית....

איך לא ראיתי שאין להם טאסות אלא ג'אנטים שחורים.

הם ויתרו לי, וחוץ מזה זה היה לפני המון שנים.

• תוכן חדש...