Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:roll:

שלום רב , היום ראיתי במגרש למכירת רכב,פולסווגן פולו 1400 דגם COMFORTLINE, שנת 2001 למרות שאוטו מטופח ונקי בפנים ובחוץ כאלו 4-5 שנים על הכביש ...ק"מ רק 160000 שזה יוצא 16000 לשנה ,שזה לא הרבה.רק יד שלישית ...נראה לי שזה גבוה,הדילר רוצה 22000 ש"ח ומוכן להתחייב בבדיקה על מנוע,גיר ושלדה.עוד דבר שלילי :שאני לא יודע מי מוכר לי את האוטו,כי כבר רשום את השם של סוחר רכב על הרשיון,פלוס נוסף גלגלי מגנזיום,האם גלגלים אלה צריכים להיות רשומים ברשיון,האם בוחן רכב משטרתי יכול לעשות הורדה מהכביש על גלגלי מגנזיום שלא רשומים???

תודה רבה:roll:

פורסם

גלגלי מגנזיום לא צריכים להירשם באופן מיוחד ברשיון.

יד שלישית ו-160 אלף ק"מ אלו לא נתונים חריגים לרכב משנת 2001.

העובדה שהרשיון עבר הפקדת סוחר היא רק לטובה, לפחות לא מורחים אותך בסיפורים על האוטו של הדודה או של החמות שבחו"ל. מה היה נותן לך לראות מי היה רשום שם קודם? בסה"כ שם של בנאדם.

אל תיתן לעובדה שהרכב מטופח ונקי להטעות אותך, וקח למכון בדיקה שאתה בוחר- רצוי כמה שיותר רחוק מאיזור ה"מחייה" של הסוחר. תתפלא באיזו קלות סוחרים יכולים להפוך גם רכב שעבר טוטאל-לוס לנקי ומטופח.

אגב, למה לקנות רכב כזה מסוחר? אין מספיק כאלה מידיים פרטיות?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

תודה XNIGHT על התגובה המהירה... אתה שואל למה ללכת לסוחר? הסוחר מוכן להתחייב על מנוע ,גיר ושלדה בבדיקה..איך האוטו יעבור את בדיקת שילדה אם היה ב:טוטאל לוס? כמעט כל אדם פרטי שאני פונה אליו אם הוא מוכן להתחייב בבדיקה על מנוע גיר ושלדה מנסה להתחמק במילים עדינות כמו: "אתה לא רואה רק לפני כמה חודשים האוטו עבר טסט" או עוד יותר מצחיק: "כשאני קניתי לא לקחתי את האוטו לבדיקה" וכו'

פורסם

בגלל זה אמרתי שתיקח למכון בדיקה שלא נמצא בסביבת המחייה של הסוחר. לסוחר אין שום בעיה להתחייב על גיר, מנוע ושילדה, אם בסוף הוא יודע שהוא ייקח אותך למכון בדיקה שבו הוא יפעיל קשרים שיוציאו לך את האוטו נקי, ורק עוד 3 שנים כשתרצה למכור והקונה ייקח אותך לבדיקה, שניכם תגלו שהאוטו מורכב משני רכבים שרותכו יחד. וכבר היו מקרים כאלה.

אגב, זה לגמרי הגיוני שמי שלא לקח את הרכב שלו לבדיקה לפני שקנה, לא יהיה מוכן להתחייב לפחות על שלדה.

חוץ מהשלדה, ההתחייבות על גיר ומנוע תמיד נראתה לי קצת בעייתית, כי מי שם אותי, כבעל הרכב, להתחייב שמצב הגיר שלי מעולה? ואם עוד שבוע הוא יחליט לקרוס ללא הודעה מוקדמת, זו גם אחריותי? ואם מכון הבדיקה מכסת"ח את התוצאות שלו מכל כיוון עם כל מיני רעשים ונקישות ונזילות שלא באמת קיימים- אני אצטרך להתווכח עם הקונה שלא מדובר בהפרת ההתחייבות שלי?

אני רואה שאתה מנתניה, ולא שמעתי אף פעם משהו טוב על סוחרים מנתניה (רק להיפך). אל תיתן למראה החיצוני של הרכב להטעות אותך, ואל תמהר לקנות כי אתה מתלהב מרכב חדש. אם אתה רוצה לתת לזה צ'אנס- תהיה סבלני ותהיה חכם. תתעקש על מכון בדיקה מומלץ, שלא מסביבת הסוחר, וכזה שאתה בוחר. תעלה את התוצאות לכאן לפורום לחוות דעת, אם אתה מתלבט. רק אז תחליט.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...