Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סוזוקי בלנו 99 וקניתי מערכת סטריאו של Sony אותה אני מעוניין להתקין ברכב שלי במקום זו הקיימת (pioneer). בעוד מספר חודשים אני מתכנן למכור הרכב ולכן אני רוצה להתקין חיבור שליפה מהיר אוניברסלי (נקבה לחיווט הרכב וזכר לכל אחד מהמערכות) הן למערכת הנוכחית והן למערכת השניה.

  1. האם קיים חיבור אוניברסלי כזה שאפשר למצוא בחנויות ? באלו חנויות בתל אביב אפשר למצוא זאת ? מה המחיר בערך ?
  2. איך קוראים לחיבור כזה בשפה המקצועית ?
  3. האם יהיה נכון לחבר את החיווט של הרכב לחיבור האוניברסלי(נקבה) ושל המערכת לחיבור האוניברסלי(זכר) בעזרת סופיות עם עטיפת בידוד או שעדיף לחתוך את החוטים ולחבר ע"י הלחמה ובידוד ?

תודה,

אייל

פורסם

אצלי חיברתי את הר"ד עם מהדקים מספר 2 של חשמל,

תשאל בכל טמבוריה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

×
×
  • תוכן חדש...