Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

חזרתי לאוטו שלי (206xs) בחניון של עזריאלי ופתאום אחרי שהתיישבתי הכל שבק.

כשאני מזיז את הסוייץ אין כלום, אין סטרטר, לוח שעונים מת, נעילה מהשלט גם לא מגיבה.

אני צריך לדעת האם אני צריך להזמין גרר או שאני יכול להיחלץ לבד?

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

בנוסף לתגובה הקודמת, אם הכל היה מחובר אז זה נשמע כאילו המצבר החזיר את נשמתו לבורא.

תבקש ממישהו שיניע לך עם כבלים ותראה עם הרכב מניע.

פורסם

חברים תודה על התגובות , אכן זה היה המצבר, חיברתי למישהו כבלים והצלחתי להניע.

פשוט התקשתי להאמין שזה המצבר כי הוא בן חודשיים ואני יודע שלא השארתי שום דבר דלוק.

זאת הפעם האחרונה שאני קונה מצבר של high energy, דיי מצחיק השם שלו....

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

שמח שהסתדרת איזה מצבר זה? מוזר שמצבר שובק אחרי חודשים בכל מקרה בטוח יש לך אחריות.

ברגע שכל החשמל חלש ברכב זה רוב הסיכוים או כבלים רופפים או המצבר הלך או האלטרנטור

מציע לך לבדוק מחר את הטעינה באלטרנטור אם יש לך רב מודד תבדוק לבד אם לא לך לחשמלי בשביל הראש השקט שלך.

פורסם

זה היה מצבר בן חודשיים בערך שקניתי באייס.

אני אלך מחר ואחליף אותו כנראה.

דרך אגב איך אפשר למדוד את האלטרנטור? איפה אני צריך למדוד בדיוק?

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

אתה מודד את המתח על הקטבים במצבר כאשר האוטו מונע.

אמור להיות 14-14.5 וולט.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

קרה לי אותו דבר עם מצבר חדש. הייתה בעיה עם כבל החשמל של הטעינה מהאלטרנטור שהיה רופף.

כדאי שתשלול בעיה כזאת כי גם אם תחליף 1000 מצברים זה לא יעזור לך.

• תוכן חדש...