Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפוקסי לאגזוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים, המקרה טיפה מביך: ממש לפני הדוד האחורי באגזוז נוצר חור וכמובן הרעש בהתאם.

קניתי אפוקסי פלסטלינה וכאשר הצמדת את הגוש לחור לחצתי עליו חזק מדי וחלג מהגוש נפל לתוך הגזוז, כמובן שלהוציא את זה חזרה אין לי אפשרות. כרגע סתמתי את החור ואני מחכה שיתייבש. האם האפוקסי שנלכד בתוך הצינור יכול ליגרום לאיזשהו נזק והאם עם הזמן הוא יתאדה?

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

האפוקסי הזה לא מחזיק מעמד בסביבה של חום רציני, למרות מה שרשום על האריזה.

אני לא יודע להעריך איזה נזק (אם בכלל) ייגרם מהחתיכה שנשארה בפנים,

אבל מכיוון שבכל מקרה גם התיקון הנוכחי לא יחזיק מעמד,

גש בהזדמנות למכון אגזוזים ותחליף מה שצריך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בעבר הייתי מעביר ככה את המכוניות שלי טסט, שהייתי סותם את החורים שבפוקסי. למדתי שזה דווקא כן מחזיק, אבל לא להרבה זמן. כך שאם אתה עושה את זה, תבדוק מידי תקופה מה המצב. אם נופל לעיתים תכופות, תצטרך לתקן באופן קונבנציונלי. במיוחד שנשמע שהבעייה שהברזל שם נהיה דיק מידי.

אפוקסי לא מתייבש, אפוקסי מתקשה.

לפני היישום יש לשייף את הברזל בנייר זכוכית, ואז לנקות היטב, לחיבור טוב יותר.

אין מצב שזה יעשה לך ריח.

החתיכה בפנים לא תשתנה לעולם. רק תתכסה פיח.

• תוכן חדש...