Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[אונו 95] בעיות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה.........היום הגעתי למפגש(בפעם הראשונה בחיי) ובדיוק בכניסה לחניה האוטו נכבה לי וניסיתי להתניע שוב אך הוא השמיע רעש מוזר ולא הניע אז החלטתי לפתוח מכסה מנוע ואולי אמצא מה הבעיה.........פתחתי.....פירקתי את הפילטר אויר.......אך לא מצאתי כלום......פתאום ניגשו אלי כמה חבר'ה........ואחד מהם אמר לי שזה מהטיימינג......הוא (ועדי) פירקו לי את המכסה של הטיימינג וראו שהמיסב התומך הלך לעולמו.........והציעו לי להביא גרר ולקחת את האוטו למוסך.......אכן כך עשיתי........רצוי לציין שביום ראשון האוטו היה אמור להיכנס למוסך לכל התיקונים......ויש הרבה........בקיצור גררתי את האוטו למוסך ובעל המוסך החביב בא ופתח לי את המוסך כדי שאשאיר את הרכב בתוך המוסך ולא מחוצה לו כי יש סכנת פירוקים........בקיצור יש סיכוי שבנוסף לכל התיקונים הלכו השסתומים או הבוכנות ובעל המוסך אמר שזה יכול לקחת כמה ימים של עבודה........עכשיו הבעיה היא שאני לא יכול להיות ליד האוטו כמה ימים ברציפות.........אנא הציעו לי מה אני יכול לעשות כדי שלא "ידפקו" אותי כמה שקראתי באחד השרשורים...........

ד"א אשמח לדעת את שמו את הבחור שבא בהתחלה ופירק לי את המכסה של הטיימינג ואני גם רוצה להודות לו בהזדמנות זו........כל מי שיצא לי לדבר איתו במפגש באמת זהב........תודה חבר'ה........סליחה על אורך ההודעה.......

Fiat Uno 1.4 i.e.S. I

Named: "Bella" I

Year: 1995 I

פורסם

באיזה מוסך מדובר והיכן?.

בפיאט אונו עם מנוע FIRE 1000/1100 אם יש בעית חגורת תזמון אין כל נזק נלווה לשסתומים וכו'.

באונו עם מנוע 1.4 (70) יתכן נזק נלווה.

כתוב והשלם הפרטים וניתן יהיהלסייע יותר טוב.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם
באיזה מוסך מדובר והיכן?.

בפיאט אונו עם מנוע FIRE 1000/1100 אם יש בעית חגורת תזמון אין כל נזק נלווה לשסתומים וכו'.

באונו עם מנוע 1.4 (70) יתכן נזק נלווה.

כתוב והשלם הפרטים וניתן יהיהלסייע יותר טוב.

בברכה - רפי לין :idea:

כתוב בחתימה שלו:

Fiat Uno 1.4 i.e.S. I

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...