Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW,שש שנים,80 אלף קילומטר,רבע מיליון ק"מ,318I E36 M40 1992

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלטרנטור בסדרה 5 וסדרה 7 מודל מתקדם מקורר ע"י מים ועוד כמה קשקושים שמביאים אותו למחיר הזה, זה בסדר במוסך לא מורשה יבואן הוא לא היה חוסך הרבה, תהיה בטוח ורגוע.

אין מה לעשות, יש למכוניות האלו מחיר מיוחד, ויש מי שמסכימים ויכולים לשלם(אני מעדיף לאמר "יכולים", כי גם אני הייתי רוצה BMW אבל אני לא יכול).

סע בזהירות

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האלטרנטור בסדרה 5 וסדרה 7 מודל מתקדם מקורר ע"י מים ועוד כמה קשקושים שמביאים אותו למחיר הזה, זה בסדר במוסך לא מורשה יבואן הוא לא היה חוסך הרבה, תהיה בטוח ורגוע.

סע בזהירות

בכסף הזה אני קונה סודני, נותן לו מגנט וסליל נחושת ואומר לו: תשפשף ותייצר לי חשמל להניע את הBMW.

14 אלף שקל לאלטרנטור? מה נהיה? מתקדם מתקדם, אבל לא נראה לי שיש שם כור עם מים כבדים ותגובות ריאקציה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
כל הכבוד,אך איפה תמונות של הרכב???

יעקב

(לפני-אחרי)

עושה רושם שהרכב עבר פחחות וצביעה טובים אבל 3 דברים מציקים לי בעין:

1.הפנסי חזית נראים מאוד מצועצעים (עוד לא ראיתי סט פנסים שקופים ל-E36 שנראים טוב על הרכב).

2.תעיפו את הטאסות הצבועות ללבן, ממש לא מחמיא לרכב.

3.לפעמים יש חלקים שטוב להשאיר לא צבועים כמו במקור (למשל הבסיס של המראות צד, כן לצבוע את המכסים, לא לצבוע את הבסיס.....וכן הלאה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ככה זה שלא שוטפים את המנוע,עם מברשת שיניים:wink:

מיותר לציין,שגם אני אני בעלים של רכב דומה.

ואת מירב העובדה מנסה לעשות לבד,או מזמין חלקים מאינטרנט.מה שמוזיל את עלות האחזקה.

פורסם

לדעתי זה לא יוצא לו הרבה בכלל, ועוד הוא מקבל BMW...

מחיר הרכב + עלות טיפולית כללית= כמעט 8K בשנה עלה לו הBMW הזאת.

הבחור עם ההונדה סיוויק, נניח וקנית אותה חדשה, שילמת 140K טבין ותקילין, אחרי 6 שנים היא תעלה נגיד 80K במחירון (אפילו פחות), תחסר 80K מ140K ותחלק ב6 שנים, הלכו לך 10K בערך בשנה מינימום, ולא הוספתי טיפולים וצמיגים.

אז תעשה חושבים עוד הפעם, ותראה שהוא יוצא די מורווח ולא פראייר בכלל! והוא נוהג בBMW.

אני על הקוואליר שלי הוצאתי בערך כמוהו, אבל איתה יחסית נפלתי (שילמתי הרבה מאוד על יישור קו כדי להביא אותה למצב מעולה).

כך או כך איך שתחשב את זה, 8K בשנה ואתה מקבל BMW זה משתלם מאוד!

לדעתי, טיפשות, צעיר בן 22 לא צריך BMW, אלא צריך משהו שישרת אותו מA לB במינימום כסף. (אלה אם אבא שלך יושב טוב מאוד.)

אחר כך בפנסיה תתפנק.

למי שדיבר על האלטרנטור של הBMW ב14K, נראה לי מוגזם מאוד והגיוני שמישהו גוזר עליו קופון שמנמן.

ב14K אפשר להביא גנרטור שמרים בית שלם.

אפשר לחשוב קירור מים, מה הוא כבר מפעיל?

פורסם
אור מה זאת אומרת אלטרנטור עם קירור מים ,

אתה יכול לפרט ?

באלטרנטורים לזרם גבוה (הספק של קילווואטים) נופל הספק של עשרות וואטים על גשר הישור ויש צורך בהזרמת נוזל קירור כדי לקרר אותו. להבדיל, באלטרנטור רגיל ניתן לקרר את גשר הישור בקירור אוויר ע"י המאוורר המובנה בתוכו.

בנוסף, באלטרנטורים מתוחכמים/מתקדמים ישנן אופציות נוספות המעלות את המחיר. לדוגמה, כיבוי אלטרנטור בזמן קיק-דאון, מדידת זרם מובנית, חיבור CAN למחשב הרכב וכו'.

פורסם

הבחור עם ההונדה סיוויק, נניח וקנית אותה חדשה, שילמת 140K טבין ותקילין, אחרי 6 שנים היא תעלה נגיד 80K במחירון (אפילו פחות), תחסר 80K מ140K ותחלק ב6 שנים, הלכו לך 10K בערך בשנה מינימום, ולא הוספתי טיפולים וצמיגים.

אז תעשה חושבים עוד הפעם, ותראה שהוא יוצא די מורווח ולא פראייר בכלל! והוא נוהג בBMW.

עגבניות צריך להשוות לעגבניות, לא לעגבניות שרי ובטח שלא למלפפונים.

אי אפשר להשוות ב.מ.וו משומשת להונדה חדשה, ירידת הערך שונה נומינלית ובאחוזים, מופע התקלות יהיה שונה וגם אינני בטוח שב.מ.וו משומשת תהייה טובה במשהו מהונדה חדשה.

נשארנו רק עם הסמל הנוצץ שעליו יש פרמיה כבדה - כבדה מידי.

פורסם

שים לב למה שאני כתבתי, לי יש ב.מ.וו בת 10 כמעט, לאבא שלי סיוויק בת 3 בדיוק (עלתה לכביש בסוף 2008), כבר בחנייה מרגישים בע-נ-ק את הבדלי האיכות.

ואז מניעים את המנוע ומרגישים את ההבדל בבידוד הרעשים.

ואז מתחילים לנסוע ומרגישים את ההבדל בעצום בנסיעה, בטח ובטח בניהוג, אין בכלל מה להשוות.

כמו שכתבת, עגבניות משווים לעגבניות ולכן אין מה להשוות בין המכוניות, אפילו כשמשווים אחת חדשה לאחת משומשת.

זה תמיד סקסי להגיד "מהמותג נותר רק הסמל", אז מה אם זה לא באמת נכון...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

צודק לחלוטין, משום מה רוב האנשים מתעלמים מהעלות הגבוהה ביותר ברכישת רכב חדש והיא ירידת הערך המטורפת שלו. רק לסבר את האוזן, בשנים הראשונות ירידת הערך החודשית של חלק מהמשפחטומטיות החדשות עולה על כל שאר ההוצאות (טסט + ביטוחים + דלק) החודשיות.

dorki, אני לא משווה דבר לדבר, אני רק בודק כמה דינרוס יוצאים לי מהכיס עבור הרכב. כלכלית גריידא, בשלוש השנים האחרונות המרצדס בת ה 13 שלי עלתה לי פחות מהמזדה לאנטיס הכמעט חדשה שהחזקתי לפני 12 שנה. וזאת בלי להזכיר מספר יתרונות קלים של המרין ע"פ משפחטומטית יפנית כגון הנעה אחורית, ביצועים, פינוק, איכות וכו'.

פורסם

אומרים זמן זה כסף, הבן אדם היה כמעט עשרים פעמים במוסך על 65K ק"מ שהוא עשה עם האוטו, וזה בלי להתייחס לעובדה שבמכוניות כאלה אתה צריך להכנס לכמה מוסכים לפעמים להצעות מחיר/בדיקה וכו'.

אבל למען האמת זמן זה לא כסף, כי כסף אם הפסדת תמיד תוכל לנסות להרוויח בעתיד. זמן שאתה מפסיד אי אפשר להחזיר.

שכל אחד יעשה את השיקול. מכוניות כאלה צריך דבר ראשון לאהוב אותם ואח"כ גם את המוסכניק שלהם.

פורסם
רוב הכניסות למוסך היו בגלל חוסר ניסיון והבנה בתחום.

מחזק את הנקודה ,

מעבר לטיפולים כפולים שנעשו מחוסר ידע/ניסיון או בעלי מקצוע שאינם בעלי מקצוע (!), העלויות שציינת גבוהות משמעותית ממה שאני מוצא . ( גם לי יש E36 )

אני יכול להגיד שאני עם הרכב מעל שנה וקצת , 50,000 ק"מ , והדברים היחידים שעשיתי לה זה ישור קו בסיסי כשקניתי אותה ( טיפול רגיל + שמן גיר + צמיגים + מנורות ודברים קטנים ) ומשם אני עושה טיפול לבד כל 7500 ק"מ שעלותו יוצאת לי סביב ה250-280 ש"ח כשאני משתמש בשמן איכותי . וזהו ! הרכב אמין מאוד .

לגבי צריכת הדלק , הרכב אוכל הרבה דלק בעיקר בעיר ובפחחים , וזה במיוחד במנועים הקטנים ( 1800-2000 סמ"ק ) מכיוון שהיא כבדה , אבל בנסיעות בינעירוניות אפשר להגיע גם ל1:11 .

אישית אני מאוד מאוד מרוצה מהבימר , וזאת לא הבימר הראשונה שלי .

בעבר כשהייתי שכיר והגיע לי רכב מהעבודה , עברתי על כל רכבי הליסינג למינהם עד שנשברתי והעדפתי לחזור לבימר הישנה שלי ( בזמנו E30 שנת 88 במקום מזדה 2/3 טויוטה , ניסן , יונדאי ודומותיהם שנת 2008 ! ) וכך עשיתי גם כרכב עבודה .

BMW 1602 '77

BMW E30 335

BMW E36 318IS

BMW ///M5 E28

• תוכן חדש...