Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צודק השושנים . אנחנו כבר חשבנו על פירוק כל המשאבה הגדולה מהרכב כדי לבדוק אותה אצלי .

ממרומי שנותי בעבודה הזאת אני יכול להגיד שככל שאתה עוסק בתחום מסוים הרבה שנים ככה אתה מקבל הפתעות שלא חשבת עליהם , או שאתה מקובע בקונספציה מסוימת .

פורסם

קודם כל ברצוני להגיד תודה רבה ליעקב ניצן.

אם לא היתה התקלה הזאת לא הייתי זוכה להכיר אותו.

אז בזכות התקלה הרווחתי חבר ואדם נפלא.

תודה גם ליוסי על העזרה ועכשיו נמשיך בשיפוץ

בכבוד אייל עובדיה

אייל עובדיה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יום ששי, יוםמ אוטובוסים.

איל, יוסי ואני התייצבנו על הבוקר בחניון. יוסי ואני התעסקנו עם הטמבון של הכחול ואייל הרכיב את ידית ההילוכים של הצהוב שאחרי שברח דרכה אויר, היא צוידה בחלקים חדשים, בהברגות מוחרטות ועוד כל מיני.

אחרי שהרכבנו את הטמבון ואת בתי הפנסים לכחול, הנענו אותו ונסענו קצת למלא את הקרביים. נסע חלום.

אחר כך עברנו לצהוב ואחרי ההרכבה העדינה של הוילסון, איל ויוסי הציבו את הידית במקומה, גרר גרר והעסק הניע. גם כאן סיבוב ניצחון וכוחותינו חזרו עייפים אך מרוצים מהחזית.

וניתן לתמונות לדבר:

1_160478341.jpg

1_160478406.jpg

1_160478504.jpg

1_160477892.jpg

1_160477971.jpg

1_160478002.jpg

1_160478187.jpg

1_160478205.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אכן בני עבד קשה היום אבל התוצאות מדברות בעד עצמם .שני הכלים נסעו כמו גדולים.בקיצור היה שכר לעמלנו.

להוריד את הכובע! חבל על הזמן הם יפים מאוד!

פורסם

הוא רק אחד מתוך אוסף של כמה וכמה אוטובוסים (סופר וויט, GMC) ועוד יותר כמה וכמה משאיות, טרקטורים ומכוניות, ואופנועים... שאמנון אסף במשך שנים בעשר אצבעותיו, וכך גם, בעמל רב הוא מחזיק אותם איכשהו שלמים.

ביקור אצלו - רק אם באים לראות, בלי הצעות ייעול ורעיונות, מעולים ככל שיהיו, אפשר אכן גם לתאם דרכי:

054-7876562

אבל למה "צעצועים"? התכוונתי שכל אלה צעצועים? כי גם צעצועים אמיתיים מאז מעניינים אותנו...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

"הגרר גרר..." - באיזו מהירות הצלחתם להניע בגרירה? זה לא אמור להיות פשוט כמו הנעה בגרירה עם גיר רגיל?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

הגרר גרר..." - באיזו מהירות הצלחתם להניע בגרירה? זה לא אמור להיות פשוט כמו הנעה בגרירה עם גיר רגיל?

גרר גרר זה צלצול המנוע שחזר לחיים .

הרכבים מניעים רגיל בעזרת מצברים.

בברכה,

יוסי

• תוכן חדש...