Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי OPEL COMMODORE GS 2.8 שנת 1973 עם היסטוריה מעניינת. כבר מספר שנים שלא נוסע וממתין לי שאעזור אומץ ואתחיל את מסע השיחזור והשיפוץ.

אני מאד רוצה להחזיר אותו לנעוריו אבל מעוניין שמישהו בעל ידע, ניסיון, רצון וסבלנות יכוון אותי בשלבים הנכונים על מנת לא לעשות טעויות שעליהן אצטער מאוחר יותר.

עד עכשיו עבדתי על המנוע בעזרת מכונאי מוסמך שמבין ברכבי אספנות והלך לא רע, גם ברייקסים עשינו. כעת צריך לעבוד ביסודיות על מערכת החשמל ואחר כך יגיע תורו של הגוף בפנים ובחוץ.

אז עם מישהו יכול להירתם לאתגר אשמח מאד לשמוע ממנו.

נ.ב. לא, הרכב לא למכירה...:wink:

תודה מראש

אדוארדו

פורסם

אדארדו שלום,

ברוך הבא בצל קורתינו.

כדי למצוא "חונך" או סתם חבר שיעזור לך וידריך אותך בכיוון הרצוי אנחנו צריכים לדעת מהיכן אתה בארץ.

אין טעם שאני אתנדב לעזור לך אם אתה גר רחוק ממני.

אתה גם יכול לבוא למפגשים ולדבר עם אנשים ואני בטוח כי תמצא יותר מאחד שיוכלו לעזור.

בכל מקרה אם אתה רוצה לדבר שלח לי מספר טלפון/פלאפון ואני אתקשר אתך.

אני מכיר את האופל קומודור כשהיתה חדשה והיא היתה מכונית מרשימה. היו כל מיני נפחי מנוע. באיזה נפח המנוע שלך?

בהצלחה!

שלמה דן גדרון

פורסם

אדוארדו,

ברוך הבא! ובאמת הגיע הזמן.

כאחד שגר ליד האוטו שלך (וכיסה אותו לא פעם כשהכיסוי עף) אני שמח שסוף סוף התחלת ומצאת זמן. אמנם אני כבר לא גר שם כמעט שנתיים אך זוכר את האוטו והפוטנציאל.

בהצלחה ולכל עזרה

054-8022877

רפי

attachment.php?attachmentid=65051&d=1152532622

פורסם

אני מכיר את אדוארדו ואם זכרוני אינו בוגד בי הוא מאיזור המרכז.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...