Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אבא של חברתי נפטר, והיה לשניהם משכנתא על הבית, עם פטירתו פנינו לסוכן הביטוח ולבנק.

כשהגענו לבנק הנציגה דרשה שנשלם את את התשלום החודשי של המשכנתא שלא כובד עקב פטירותו של אבא של חברה שלי. לא רצינו להסתבך עם זה ולכן שילמנו.

כשסיפרנו את זה לסוכן ביטוח הוא אמר שאנו לא צריכים לשלם כלום, וברגע שהוא נפטר אנחנו לא צריכים להמשיך לשלם את המשכנתא, ובתום תהליך החברת ביטוח תכסה את כל התשלום.

היום היינו בבנק שוב, והם דרשו שוב תשלום של החודש הנוכחי. הסוכן ביטוח מפציר בי לא לשלם כי אני לא צריך, מצד שני בבנק אומרים שכן צריך לשלם עד שהמשכנתא תוסדר ע"י חברת הביטוח.

מי צודק? מה עושים? מישהו נתקל בסיטואציה דומה? מה אומר החוק?

פורסם

יש לי חבר שקרה אותו המקרה, לפי מיטב הבנתי, המשכנתא היתה רק על שמו של אביו, ולכן, כשהוא נפטר (ז"ל) תשלומי המשכנתא הופסקו (וכנראה חברת הביטוח שילמה.. אני יכול לברר אם אתה רוצה). ידוע לי כשכאשר מישהו נפטר, חובותיו עוברים ליורשים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לדעתי אם אתם יכולים לעמוד בתשלום - תשלמו, ובמקביל תשלחו מכתב לחברת הביטוח ודרשו החזר כל התשלומים ששולמו אחרי פטירתו של המנוח (בתוספת ריבית והצמדה) - אם תבחרו שלא לשלם הטרטור בהקפאת ההליכים יהיה הרבה יותר גדול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבנק נתן הלוואה ועד שלא מכסים אותה צריך לשלם. מה שכן, תבדקו בפוליסה תוך כמה זמן חברת הביטוח צריכה להעביר את הכסף ולפי איזה יום ערך (בהנחה שהסכום יורד עם הזמן ולא קבוע). במידה ויש יתרה אתם אמורים לקבל אותה מהבנק אחרי סגירת המשכנתא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...