Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אני חדש בפורום ורציתי לקבל עזרה בקשר לגג נפתח (סנרוף) בגולף דור 5 שנת 2005.

קודם כל זה תוצרת הארץ ולא מקורי , בחורף שעבר גיליתי שיש לי נזילת מים באיזור לוח התאורה התאורה הפנימית הקידמית איפה שמותקן בעצם לוח השליטה של הגג.

אחרי בדיקה גיליתי שחסר לי מסילה מצד ימין בחלון של הגג , המסילה הזאת היא בעצם שמצמידה את חלון הגג לגומי .

האם יש קשר בין המסילה לנזילת המים ? או שהנזילה קשורה לסתימות כמו שראיתי בהודעות אחרות?

ואם זה קשור לחלק שחסר איפה ניתן למצוא חלקים משומשים?

אשמח אם תעזרו לי ...

• ספונסר פורום
פורסם

בדרך כלל עם חלון לא מקורי האטימה של החלון מהמים מתבצעת על פני השטח

של החלון ,בין החלון למסגרת והגומיה שלו ,ולכן אם אין את אחת המסילות אז החלון לא מבצע

הצמדה לאחד הצדדים ונשאר מעט "מורם" וגורם למים להיכנס .

הסיבה לצורת האטימה הזאת היא העובדה שבגג אין תעלות ניקוז כי הרכב לא "מוכן" לחלון הזה .

ברכבי הקבוצה שמגיעים עם חלון מקורי האטימה בין החלון למסגרת היא לא מושלמת והמים

שזולגים באופן טיבעי יורדים דרך המרזבים ,כך זה מתוכנן מראש .

אתה צריך לברר מי התקין את החלון הזה בארץ ולברר אם יש לו חלפים והוא נותן שרות ,

רק אצלו תוכל למצוא את החלפים שאתה צריך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה מוסך רון , נכון מאוד מה שאמרת לגבי האטימה בסנרוף לא מקורי.

ביררתי בחברה שעשתה את הסנרוף בגולף והיא חברת ש.א. סביר , בלי לראות את התקלה בטלפון הם ביקשו 2000 ש"ח על התיקון וזה מחיר התחלתי יכול להיות שיעלה יותר, וחוץ מזה הם נמצאים במרכז ואני מהצפון, אני לא מוצא את הזמן להגיע אליהם.

השאלה שלי אם יש להשיג חלקים או אפילו גג שלם מפירוק , חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי.

• ספונסר פורום
פורסם

אכן זה נשמע קצת יקר ולא בצדק תנסה למצוא כזה מפרוק .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
אכן זה נשמע קצת יקר ולא בצדק תנסה למצוא כזה מפרוק .

זה העניין שאני לא מוצא , לפחות עד עכשיו.

תודה בכל זאת

פורסם

לפותח השרשור,

יש לי בבית בנוסף ל GTI, גם גולף דור 5 רגילה עם סאן רוף לא מקורי שהורכב אצל ש.א סביר.

בניירת שקיבלנו עם האוטו בזמן הרכישה רשום בפירוש שהם נותנים משהו כמו 7 או 8 שנות אחריות לגג הזה . (משהו גרמני)

תבדוק אם יש לך כזה דבר ואם לא , אז שווה לבדוק דרך צ'מפיון מתי הורכב הגג. (אני מניח שזה רכב שנמכר ככה מצ'מפיון).

סאנרוף לא מקורי עלול להיות ים של צרות כשהרכב מתיישן. אם זה היה תלוי בי, היה עדיף בלי או לשלם את המחיר המלא בשביל תוספת מקורית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם לי יש סאנרוף שהותקן שם, במושב גנות..

ויש לי נזילה בגלל שמצד אחד הגג לא נצמד ממש לגומיה,

וכמו כן הם ביקשו 2000 מבלי לבדוק בכלל..

מה אפשר לעשות?

• תוכן חדש...