Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר מאוטומט להילוכים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שלום לכולם(אני חדש פה ככה שאין לי מושג אם הנושא מתאים לפורום הזה אז סליחה מראש)

אז ככה עשיתי רישיון על גיר אוטומט ועברתי טסט והכל ואני עם מלווה (עוד חודש נגמר)

אבל אני לא ידעתי בהתחלה שאם אני עושה ידני אז זה גם אוטומט

וסיפרו לי על זה בערך בשיעור 28 ככה שזה כבר בעייה להחליף

ואני לא ממש אוהב לנסוע על אוטומט כי זה משעמם אותי

אז רציתי לשאול כמה שאלות:

1. אם עכשיו אני מתחיל ללמוד על ידני וניגש לטסט אני צריך לחכות עוד 3 חודשיים מלווה ? או שזה ממשיך לי מהמלווה של האוטומט

2.כמה שיעורים אני יצטרך בשביל ללמוד לנסוע טוב בהיכולים ולשלוט עליהם בצורה טובה ומספיקה בשביל לעבור טסט ?

תודה לעוזרים.

פורסם

1.אני לא יודע בדיוק אבל אני מאמין שזה ממשיך לספור לפי המלווה , אני מאמין שיקח לך חודש לגשת לטסט ככה שעד אז יגמר המלווה ולא תהיה חייב במלווה שוב.

2.זה תלוי בך , 10-15 אולי יותר אולי פחות זה תלוי בך .

ואני שואל למה לא התחלת עם הילוכים ... חבל.

Miata ND2

פורסם

לגבי שזה שמהתחלה היית צריך ללמוד על הילוכים זה טעות חמורה ומפגרת שלי ומאד היית רוצה ללמוד את זה אבל בעייה שזה עוד הרבה כסף וגם עזוב את הכסף אין לי כוח לעוד 3 חודש מלווה

עוד תגובות בבקשה

• תוכן חדש...