Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיגו 26 מודל 2006 XT . לפני כמה ימים ביצעתי טיפול שוטף במוסך מורשה.. לפני שמניעים את הרכב יש נורית שלידה מופיעה מספר הק"מ עד הטיפול הבא. בגלל שלא הספקתי לעשות שלושים אלף בשנתיים (השנתיים היה הראשון מבינהם) אז יצא שנשארו עוד 5000 ק"מ לשלושים אלף..עכשיו אני יודע שהבחור שטיפל לי ברכב היה צריך לאפס לי את השעון הזה על מנת שאדע שוב מה מגיע מוקדם יותר השלושים אלף הבאים או שנתיים, משום מה הוא לא עשה זאת..רציתי לדעת איך עושים זאת, לא כזה קריטי סתם מציק לי... אם זה דרך המחשב או משהו פשוט שנעשה ע"י הנהג. תודה מראש

פורסם

תהנה:

1. סגור את הסוויץ' .

2. לחץ על הכפתור שבין המד מהירות לשעון החום ותוך כדי פתח את הסוויץ' .

3. השאר את הכפתור לחוץ עשרה שניות לאחר פתיחת הסוויץ' .

בהצלחה !

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• תוכן חדש...