Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממזרים חסריי כבוד ! ! !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שניי ילדים שיהיו בריאים! ואני מאוד אוהב ילדים! (אל תדאגו אני ממש לא סוטה), אבל יש ילדים שהייתי זורק לים יחד עם ההורים הזבל שלהם (רק אימרה, אני לא פסיכופט!) אז ככה: לגיסי "הייתה" שברולט ברטה גי.טי מודל 92 (הגירסה הספורטיבית של הקורסיקה) ולפניי כשבועיים היא "מצאה" את דרכה לסין בדרך להפוך ולהיות פחית קולה או סתם איזה רכב קוראני! וזאת בגלל שילדים מאוד "נחמדים" החליטו להפוך את הרכב הנ"ל למטרה של אבנים, ברזלים וסתם סלעים שבמקרה עברו אצלהם בידיים לפניי שהם מצאו את דרכם לתוך הרכב! (דרך השמשות והחלונות כמובן!!). הילדים הכל-כך "חמדים" הסבו נזק כל-כך גדול לרכב שלא נותר אלה לקבוע את מותו במקום!!! השאלה הנשאלת היא למה ומדוע שוטריי משתנת ישראל לא חושבים בטעות לנקוף אצבע כנגד עבריינים צעירים אלו???? בימנו רכב הוא לא מספיק "רכוש"??? ואיך הגענו למצב שילדים מתנהגים בצורה כזו??? וואלה נשבע לכם שאם הייתי תופס אותם הייתי מז**ן להם ול**א שלהם את הצורה......... איזה עצבים, כאב-לב ועוגמת נפש, אין לכם מושג:evil::evil::evil::evil::evil: התמונות הבאות קשות מאוד לצפיה(תכינו בצד המחשב כוס גדולה של וודקה) :cry:

101_2776.jpg

101_2777.jpg

101_2778.jpg

101_2779.jpg

101_2780.jpg

101_2781.jpg

101_2782.jpg

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עכשיו ראיתי את התמונות, אוי ואבוי!!!! צריך לתלות את הילדים האלה. תשמע אל תשלח אותה לברזל יש לה סיכוי, ורגע הילדים פירקו אותה לגורמים?! O_O אני חושב שיש לה עדיין סיכוי, חבל לשלוח לברזל רכב נדיר בארץ.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

שמע מהתמונות הראשונות נראה כי יש פגיעה קצת בפח ובפלסטיק וכל השמשות ברכב.

סלח לי כן אבל זה לא דבר שאפשר לתקן?

ושזה לא יעלה על מחיר הרכב?

רכב כזה נדיר ויפה חבל, זה נראה כמו משהו שאפשר לתקן ולהחזיר בכל הכוח לכביש.

פורסם
יש לי שניי ילדים שיהיו בריאים! ואני מאוד אוהב ילדים! (אל תדאגו אני ממש לא סוטה), אבל יש ילדים שהייתי זורק לים יחד עם ההורים הזבל שלהם (רק אימרה, אני לא פסיכופט!) אז ככה: לגיסי "הייתה" שברולט ברטה גי.טי מודל 92 (הגירסה הספורטיבית של הקורסיקה) ולפניי כשבועיים היא "מצאה" את דרכה לסין בדרך להפוך ולהיות פחית קולה או סתם איזה רכב קוראני! וזאת בגלל שילדים מאוד "נחמדים" החליטו להפוך את הרכב הנ"ל למטרה של אבנים, ברזלים וסתם סלעים שבמקרה עברו אצלהם בידיים לפניי שהם מצאו את דרכם לתוך הרכב! (דרך השמשות והחלונות כמובן!!). הילדים הכל-כך "חמדים" הסבו נזק כל-כך גדול לרכב שלא נותר אלה לקבוע את מותו במקום!!! השאלה הנשאלת היא למה ומדוע שוטריי משתנת ישראל לא חושבים בטעות לנקוף אצבע כנגד עבריינים צעירים אלו???? בימנו רכב הוא לא מספיק "רכוש"??? ואיך הגענו למצב שילדים מתנהגים בצורה כזו??? וואלה נשבע לכם שאם הייתי תופס אותם הייתי מז**ן להם ול**א שלהם את הצורה......... איזה עצבים, כאב-לב ועוגמת נפש, אין לכם מושג:evil::evil::evil::evil::evil: התמונות הבאות קשות מאוד לצפיה(תכינו בצד המחשב כוס גדולה של וודקה) :cry:

נשבר ה***ן מלשמוע ירידות על משטרת ישראל . אתה באמת חושב שאיפה שההורים ומשרד החינוך כשלו ,המשטרה תצליח ?

וגם אם המשטרה היתה תופסת את הוונדלים , בימה"ש היה משחרר אותם עם עונש סמלי.

ליבי איתך אך תניח למשטרה

פורסם

אכן מרתיח את הדם!

אבל!!!

חבל שגרטת לפני שהתייעצת פה, הנזק הכי רציני זה השמשות שניתן די בקלות להחליף/לייצר כי הן ישרות.

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

ילדים דגנרטים. הם לא אשמים . אשמים ההורים שלהם שכל מה שמעניין אותם זה המזדה 3 שלהם , הטלויזיה הענקית בסלון ולקשקש כל היום בפלאפון .אני בטוח שהילדים בזמן הרס הרכב עשו הפסקות כדי לחרטט במכשיר החדש שלהם דור שמונה ורבע . הכל מתחיל ונגמר בחינוך .

פורסם
עכשיו ראיתי את התמונות, אוי ואבוי!!!! צריך לתלות את הילדים האלה. תשמע אל תשלח אותה לברזל יש לה סיכוי, ורגע הילדים פירקו אותה לגורמים?! O_O אני חושב שיש לה עדיין סיכוי, חבל לשלוח לברזל רכב נדיר בארץ.[/

הם שברו את החלונות, את הדש-בורד + את הדש האחורי, את ידיות הדלתות, המנעולים, הספויילר, כל המפסקים, קונסולה מרכזית, לוח שעונים, קריעת הצמיגים, מכות פח הקפיות ובטוח שעוד כמה דברים ששכחתי!

פורסם
נשבר ה***ן מלשמוע ירידות על משטרת ישראל . אתה באמת חושב שאיפה שההורים ומשרד החינוך כשלו ,המשטרה תצליח ?

וגם אם המשטרה היתה תופסת את הוונדלים , בימה"ש היה משחרר אותם עם עונש סמלי.

ליבי איתך אך תניח למשטרה

כשאדון שוטר נחמד מקבל דיווח על חבלה כ"כ נוראית ועונה לך עם חיוך מטומטם שמרוח בהיקפיות יתרה על כל פרצופו המדהים שאין מה לעשות בנדון וחבל להתאמץ אז.............................................................................FUCK ITֱֱֱֱֱ!!! (ובדרך-אגב השוטר הנ"ל הוא במקרה גם חבר טוב של גיסי שהוא בעל הרכב!).

פורסם
אכן מרתיח את הדם!

אבל!!!

חבל שגרטת לפני שהתייעצת פה, הנזק הכי רציני זה השמשות שניתן די בקלות להחליף/לייצר כי הן ישרות.

ישרות הן ממש לא ותנסה לבדוק כמה עולה להביא סט שלם!!!

פורסם
איזה חבל על האוטו פשוט חבל.:-( האם במקרה נשארו לך חלקים מהרכב?

כמובן שנשארו חלקים: דלתות, קונסולה מרכזית(קצת שבורה) כוללת ידית בלם יד וידית הילוכים, פנסים אחוריים, אגזוז פריפלואו, סכיי שמש, מושבים קדמיים ואחורי כונס אוויר וסט גאנטים (שמתאימים לרוב האמריקאיות משנות התשעים כגון:קורסיקה, סאן בירד ודומיהם). כל החלקים מועמדים למכירה וכמובן שתמונות בקרוב!

פורסם

זו ברטה... מכונית שיש לה חלקים זמינים אך יקרים מאודדדדדדדדדדדדדד וכנראה שלמעט אם הכיס ממש עמוק ויש קשר סנטימנטלי לרכב הספציפי היה משתלם לשפץ אותה, אחרת מדובר בהוצאה אדירה... לא היו רבות כאלו בארץ וצריך לייבא כל בורג...

תנחומיי, הרכב זכור לי מלפני שנים רבות, היה באמת יפייפה...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...