Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

חבר קנה דרך EBAY מכשיר samsung galaxy i9000 ובאצם קיבל מכשיר אחר לגמרי i900 .

המכשיר נישלח ללא חשבונית קניה וללא שום מסמך מצורף, השאלה איך במכס עלו על זה שהוא צריך לשלם?

הם פותחים כל חבילה ובודקים אותה?

על סמך מה הם קבעו לו לשלם דווקא 200 ש"ח?

בנוסף המוכר הסכים לקבל את המוצר חזרה והחבר מתכוון לשלוח לו את המוצר, האם יש מצב לקבל את מה שהוא שילם למכס?

תודה

פורסם

לדעתי יש אפשרות כאלה, אבל אני לא יודע לגבי הפרוצדורה עצמה ואיך היא צריכה להתבצע.

אני מניח שאתה צריך להוכיח להם בצורה מסויימת שיש פגם או טעות במוצר, ושאתה שולח

אותו חזרה, ומקבל חזרה את המיסים.

פורסם

לפני ששולחים מחו"ל, יש למלא הצהרת מכס ובא רשום את ערך המוצר, ע"פ זה המכס בארץ קובע כמה צריך לשלם (כמובן שהערך צריך להיות ריאלי).

ע"פ חוקי המכס, במידה והנמען שילם את המכס, אין שום החזר ואין שום אפשרות לערער, ככה שקשה לי להאמין שהוא יצליח לקבל את ההחזר של ה200 ש"ח.

תקרא את סעיפים 10,11:

http://ozar.mof.gov.il/customs/doar1.htm

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
1

3. אתה בטוח שהיה רשום שמדובר בסמסונג גלקסי? מהיכן המוכר?

אתה שואל כי אתה מתקשה להאמין שיש נוכלים ברשת?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה הלינק

http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250829593862&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123

אבל הוא שינה את הדף כי נכנסתי לפני מספר ימים כדי לעזור ולא היו תמונות ולא היה פירוט כזה גדול והיה מודגש בכל מקום שזה GALAXY.

אז תיזהרו מהמוכר הזה...

פורסם

תתלונן עליו באי.ביי (בדף הראשי, מימין למעלה,הקלק על contact us )

לא בטוח שיעזור לחבר שלך, אבל יזיק קצת למוכר הרמאי ויעזור לקונים אחרים.

יהודה

• תוכן חדש...