Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשמע לי ידידי שלא תעיז לקחת צבע אחר חוץ מהכתום , היא פשוט מטמטמת בצבע הזה הכתום שלה מדהים ! בהצלחה ותעלה תמונות שלה מהר

צודק במאה אחוז הצבע הכתוב הוא לא נורמלי!!!!!!!!!!!! שום צבע אחר לא ישתווה לזה.

גם אני קראתי כמה כתבות מחו"ל ובהם משבחים את האוטו. לא לשכוח שזה לא אוטו ספורט ב 500000 ש"ח אז הביצועים וההנאה במחיר שלה לפי דעתי הכי טובים שאפשר לקחת בסכום הזה.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו, אז למה אתה מחכה?! :wink:

אגב, בינתיים (לצערי) ראיתי רק בצהוב ובירוק. הצהובה מדהימה, הירוקה על הפנים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

צהובה גם מהממת, אבל הצהוב בולוסטר זה לא צבע מטאלי, ואני רוצה צבע מטאלי, אז הכתום הוא באמת מושלם מכל הבחינות.

פורסם

אני חושב לקחת ולוסטר ידנית ברמת איבזור אמצעית Premium

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9/%d7%99%d7%95%d7%a0%d7%93%d7%90%d7%99/1281/%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a1%d7%98%d7%a8/1.6-Premium

בהרבה מקומות כותבים שהמנוע שלה חלש, אני לא מאמין איך מנוע עם 140 כ"ס ו 17 קג"מ יכול להיות חלש?! אני עכשיו עם סובארו אימפרזה 2008 1.5 105 כ"ס ו 14.5 קג"מ. אני בטוח שזה יהיה שיפור מאוד משמעותי, מה דעתכם?

פורסם

בשביל זה אתה צריך נסיעת מבחן , יכול להיות שהבוחן באותו יום בעקבות מראה הרכב ציפה לטיל בליסטי , מה שלא יקרה לו כי אם הבנתי נכון היא לא בעלת טורבו

אין לה את הדחיפה שיש לרכב עם מגדש טורבו , אבל היי מישהו פה אמר פרוייקט מעניין ?

מה שאני יודע שאם יונדאי הצליחו להוציא מ1600 סמ"ק אטמוספרי 140 כוח סוס , המנוע הזה בעל פוטנציאל אדיר

ואם אני טועה שיתקנו אותי המומחים של הפורום

גם הצריכת דלק שלה מעולה אם היא קרובה למציאות - 16.4 קילומטר לליטר ? זה נקרא כבר רכב חסכוני !

פורסם

נכון היא ללא טורבו אבל המנוע כמעט ולא נופל בביצועים בהשוואה ל TSI 1.2 105 כ"ס ו 17.8 קג"מ. בכל זאת 140 כ"ס זה הרבה. לא נתנו לי לעשות נסיעת מבחן כי אני בן 21 אבל אחד המוכרים בסלון לקח אותי לסיבוב, והאמת האוטו מאיץ טוב, כמובן שקשה להבין במדוייק מסיבוב של 10 דקות. אם מישהו פה נסע במקרה באוטו הזה, נהג או סתם ישב ליד הנהג, אני אשמח לשמוע את ההתרשמות.

פורסם

אמנם אני משוחד, אבל לא מבין את ההתלבטות:

הלאון 1.2TSI היא הבחירה הטובה ביותר לרכב ידני באזור ה - 105-110K.

מאובזרת יותר, חזקה יותר, מנוע טורבו, גיר 6 הילוכים מעולה, מרווחת יותר מהאפשרויות שהוצעו, תא מטען נוח יותר.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

היונדאי ולוסטר נראית מזעזע במציאות... אם אתה לא צריך את הגודל, נראה לי שהאיביזה תתאים לך יותר. אם אתה צריך מרווח פנים - קח את הפוקוס

We are the Human Race

פורסם
אמנם אני משוחד, אבל לא מבין את ההתלבטות:

הלאון 1.2TSI היא הבחירה הטובה ביותר לרכב ידני באזור ה - 105-110K.

מאובזרת יותר, חזקה יותר, מנוע טורבו, גיר 6 הילוכים מעולה, מרווחת יותר מהאפשרויות שהוצעו, תא מטען נוח יותר.

בהצלחה.

הלאון ממש לא מאובזרת יותר, גם לולוסטר יש שישה הילוכים. לגבי הכוח זאת השאלה המרכזית, ואני באמת לא חושב ש 1.2 TSI הרבה יותר חזק מ 1.6 של ולוסטר, בכל זאת 140 כ"ס. נכון עדיין לא נסעתי על מכונית עם TSI אבל זה בדרך.

פורסם

אכן הולוסטר רכב יפיפה במציאות, חבר שלי קנה אחת ומקבל אותה עוד יומיים, אם תמתין, אעשה סיבוב התרשמות, דבר שגם אתה יכול לעשות בסוכנות

פוקוס - רק גירסאת ה 180 כ"ס :)

אם כבר קטנות בסגנון איביזה - מה רע בפולו 1.2TSI ?

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אני הייתי עם חבר בסוכנות סיאט לפני כחודש שהוא שקל אם לרכוש את ההונדה סי אר זד או סיאט/לאון ואני רוצה להגיד משהו על החברה הזאת סיאט - הם אין ספק יודעים להביא רכבים יפים וצעירים עם עיצוב חדשני והמחירים שלהם גם בהתאם

האבל סלחו לי הבפנים של סיאט פשוט פשוט עד רמה שזה מרגיז , הכל נראה כל כך דל שהעיצוב של האלטו או הספארק שהן עולות 60 אלף שקל יותר מעניין מהעיצוב של הלאון או האיביזה

שאני נכנסתי לשבת במכוניות הדבר הראשון שחשבתי לעצמי זה " זהו ?"

פשוט משעמם

וראבק סיאט יש על הכביש כמו זבובים על אבטיח ביום חמסין , היונדאי הזאת היא פגז מיוחד עם כוח וחיסכון ולוק שלא רואים ולא ראינו עדיין

אני בעל סיאט ולמרות שלאנשים יש את התכונה להיות נאמנים למוצרי אלקטרוניקה שרכשו בעבר או חברות סלולאר או אפילו רכבים

אין ספק שהחלום שלי הוא לא סיאט איביזה חדשה אלה היונדאי הזאת

והנה תמונה שתסביר את דברי בצורה הטובה ביותר

media

פורסם
אכן הולוסטר רכב יפיפה במציאות, חבר שלי קנה אחת ומקבל אותה עוד יומיים, אם תמתין, אעשה סיבוב התרשמות, דבר שגם אתה יכול לעשות בסוכנות

פוקוס - רק גירסאת ה 180 כ"ס :)

אם כבר קטנות בסגנון איביזה - מה רע בפולו 1.2TSI ?

אני גם ככה מחכה, אז אני אשמח להתרשמות ממך. בסוכנות באשדוד לא נתנו לי לנהוג בגלל שאני בן 21. אני כמובן אנסה בסוכנויות אחרות, אבל הבנתי שזה בעיה כש אתה לא בן 24. אני לא כל כך רוצה לקנות אוטו בלי נסיעת מיבחן לפני.

פורסם
אני הייתי עם חבר בסוכנות סיאט לפני כחודש שהוא שקל אם לרכוש את ההונדה סי אר זד או סיאט/לאון ואני רוצה להגיד משהו על החברה הזאת סיאט - הם אין ספק יודעים להביא רכבים יפים וצעירים עם עיצוב חדשני והמחירים שלהם גם בהתאם

האבל סלחו לי הבפנים של סיאט פשוט פשוט עד רמה שזה מרגיז , הכל נראה כל כך דל שהעיצוב של האלטו או הספארק שהן עולות 60 אלף שקל יותר מעניין מהעיצוב של הלאון או האיביזה

שאני נכנסתי לשבת במכוניות הדבר הראשון שחשבתי לעצמי זה " זהו ?"

פשוט משעמם

וראבק סיאט יש על הכביש כמו זבובים על אבטיח ביום חמסין , היונדאי הזאת היא פגז מיוחד עם כוח וחיסכון ולוק שלא רואים ולא ראינו עדיין

אני בעל סיאט ולמרות שלאנשים יש את התכונה להיות נאמנים למוצרי אלקטרוניקה שרכשו בעבר או חברות סלולאר או אפילו רכבים

אין ספק שהחלום שלי הוא לא סיאט איביזה חדשה אלה היונדאי הזאת

והנה תמונה שתסביר את דברי בצורה הטובה ביותר

media

הכי הורג אותי זה מזגן הפשוט והמכוער באיביזה. תהרוג אותי, אוטו כזה יפה וכזה דבר פשוט לכאורה הורס את כל המראה. וגם בסיאט רוצים תוספת על כל דבר: צבע, בקרת אקלים וכ"ו. והמחירים לא שפועיים. למה שאני אשלם תוספת לצבע מטאלי כש בכל מקום אחר(לא צ'מפיון כמובן) אני לא צריך לעשות זאת.

פורסם
אני גם ככה מחכה, אז אני אשמח להתרשמות ממך. בסוכנות באשדוד לא נתנו לי לנהוג בגלל שאני בן 21. אני כמובן אנסה בסוכנויות אחרות, אבל הבנתי שזה בעיה כש אתה לא בן 24. אני לא כל כך רוצה לקנות אוטו בלי נסיעת מיבחן לפני.

בדיוק קנינו לפני כמה ימים ולוסטר ידנית Premium אדומה מהסוכנות בת"א, ובנסיעת המבחן נאמר לנו שגיל המינימום לנהיגה הוא 21 (לא ממש עזר לי כי אני בן 18 :| אז רק אמא נהגה)

הייתי בנסיעת מבחן גם באיביזה 1.2 TSI ובפוקוס 1.6 החדשה, ומבחינת תחושה בזמן הנהיגה, הולוסטר לקחה את כולן.

האיביזה הציגה ביצועים די דומים לאלה של הולוסטר, אבל העיצוב בפנים היה די משעמם, והרגשתי שהייתה חסרה למכונית הזאת קצת "נשמה".

בפוקוס היה עיצוב פנימי ואבזור עדיף על האיביזה, אבל המנוע הרגיש קצת חלש. כמו כן הגרסה הידנית שרצינו לא הייתה זמינה עד פברואר לדברי המוכר. מכונית משפחתית מעולה לדעתי.

הולוסטר הייתה המרגשת ביותר מבין 3 המכוניות. המנוע הציג ביצועים דומים לאלה של האיביזה, המתלים היו מעט קשיחים והכיסאות הספורטיביים עם גובה הישיבה הנמוך, יחד עם העיצוב הפנימי המעניין והאיכותי יחסית נתנו תחושה של ישיבה במכונית ספורט אמיתית, ולא סתם בעוד משפחתית. למרות התחושה הזאת, המכונית עדיין מעולה לנסיעות ביום יום - הכיסאות היו נוחים, היה מרווח רגליים מרשים בכיסאות מאחור, והאבזור הוא מהטובים שראיתי למכונית במחיר הזה. החסרון הגדול ביותר שאני יכול לחשוב עליו במכונית הזאת הוא שההרגשה של ישיבה במכונית ספורט קצת נעלמת אחרי שאתה מתניע ושומע את "שאגת" מנוע ה1.6 עם 4 הצילינדרים. לא בדיוק חיה רעה :lol:

אם אתה מחפש מכונית שמתאימה ליום יום אבל מספקת חוויה קצת יותר מרגשת, ואתה לא צריך 3 מקומות מאחורה - הייתי ממליץ על הולוסטר ללא היסוס :beerchug:

פורסם

את השאגה ניתן להשיג עם מערכת יניקת אוויר מיועדת , (לא אונברסאלית) וצנרת מלאה של חברה מוכרת באחת הסדנאות החזקות בארץ , אני גם מאמין שאתה תוסיף כמו כלום 15 סוסים נחמדים, גם נשימה יותר טובה של המנוע וגם רעש מפחיד

והקיצוניים שבנינו עם הביצי חופש יכולים להוסיף טורבו לרכב , אני מאמין שיעשו את זה ברגע שיצאו פרוייקטים כאלה בחול

• תוכן חדש...