Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לmx5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף צמיגים עכשיו השאלה היא כזאת עם אני יקנה צמיג יותר מידי דביק עם הרכב ימשיך להיות מהנה ויזרוק תחת

בקלות או שלא.

עם מישהו יכול לתת המלצה לצמיגים טובים במחיר לא גובה אני מעוד השמח, המידה של הצמיגים היא 16/45/205 ברכב הקודם

שהיה לי (פיגו 206 XS )היה לי TOYO T1R אחלה צמיג אבל במידה הזאת הוא ממש לא זול.

עוד המלצות על חברות ודגמים של הצמיגים יתקבלו בברכה:-P

פורסם

במידה הזאת צמיגים סינים עולים החל מ-380 ש"ח.

T1R זהו הצמיג המומלץ, והוא הכי זול מכל הצמיגים המומלצים האחרים, אשר חלקם עולים כפול.

תראה כאן:

http://tires4u.co.il/?x=x&iGarageID=&sc=&m=0&search=1&ar=0&r=16&a=45&s=205&CarType=1&page=1&OrderBy=&AscDesc=

הצמיג הכי זול במידה הזאת שאפשר בכלל לגעת בו, זה FALKEN ZE912, אבל הוא לא ברמה של TOYO T1R.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מיאטה NB היא לא המכונית שאתה רוצה לחסוך בה בצמיגים, בטח שלא לקראת החורף. בלי בקרת יציבות ועם זנב סופר-שמח אני ממליץ לך לקחת צמיג איכותי, גם אם זה יעלה עוד 100 ש"ח לצמיג. T1R הוא בסדר גמור, ואפשר להשיג אותו במחירים הגיוניים אם באמת מתאמצים. אתה מוזמן לשאול גם במועדון הרודסטרים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עד עכשיו חשבתי ללכת על הפלאקן בגלל המחיר,

אני חושב חושש לקנות צמיג יקר ולגמור אותו מהר,

עכשיו השאלה היא כזאת עם אני יקנה את הTOYO R1R כמה ק"מ הוא מחזיק ואיך הוא מתנהג על כביש רטוב

פורסם

פאלקן צמיג מצויין... לרכב שלי (זה שבסמלון שלי).

תקנה טויו, יחזיק כמה שיחזיק.

T1R בעל מדד שחיקה לא נמוך בכלל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לי את הT1R באיביזה טורבו,השחיקה היא יחסית גבוהה אבל אל תשכח שזה אוטו שמפרפר המון לעומת המיאטה,אם אתה לא עושה דריפטים מטורפים כל היום הוא יחזיק לך יפה..האחיזה שלו בכביש רטוב מעולה!!!אני קניתי ברוחב 195 ב1800 שקל רביעייה כולל מע"מ הרכבה ואיזון!

פורסם

כן לגבי הt1r אני יודע ויכול להגיד רק דברים טובים הפלאקן היה לי במאגן קופה שהייתה לי צמיג שניגמר לי מהר הייתי אומר אבל את הr1r אני לא מכיר איך הוא הבנתי שהוא נגמר מהר השאה כמה מהר? ואיך הוא מרגיש על כביש רטוב

פורסם

היום עשיתי סיבוב לכמה פנצריות בבאר שבע כולם שם ניסו לדחוף לי צמיג של חברה

אינפיניטי מישהו מכיר? הצמיג ניראה אחד לאחד כמו הTOYO T1

פורסם

נולדת גבר , לא סתם אתה מרגיש לא בנוח שפאנצ'ר מאכר מנסה לדחוף לך .

אל תגע , אם אתה לא רוצה ספורט מלא , תקנה לך איזה ברנד יותר מוכר .

עכשיו השאלה היא כזאת עם אני יקנה את הTOYO R1R כמה ק"מ הוא מחזיק ואיך הוא מתנהג על כביש רטוב

מאוד מהר .

אני חיסלתי סט בפחות מ-4,000 ק"מ , שרוב הנסועה עליהם הייתה איטית ועדינה להחריד , למעט 6 טיולים (שגם ככה הבלאי שהם גרמו לצמיג הוא לא אותו הבלאי , בחלקו הפנימי , שגרם לי להחליף אותו) .

מה שגמר אצלי את הצמיגים מהר היה הכיוון פרונט עם הקאמבר הגבוה (קרוב למינוס 2 מקדימה ומינוס 3 מאחורה , היום אני חצי מעלה פחות והעלאתי קאסטר מקדימה מה שבהחלט עושה פלאים לדפנות החיצוניות של הצמיג) , אם אתה מכוון את הפרונט במיאטה לפי היצרן אני מעריך שהם יחזיקו הרבה יותר אולי אפילו כפול מאצלי (למרות שאולי הייתי מעדיף לקנות צמיג אוחז פחות , כמו ה-T1R , ולכוון את הפרונט כמו שצריך , ה-NB מאוד רגישה לכיוון ואוהבת קאמברים וקאסטר גבוהים) .

לגבי התנהגות הצמיג על רטוב , שמעתי מהרבה מכרים , שחלקם ליגה אחת או שתיים מעליי , שזה צמיג נוראי .

אני לא מסכים (יש לי רפרנס טוב , עם זיכרון מעורפל , ל-RE050/RE050A/PZero Rosso/Pzero Nero/F1 3/PS 2) , עברתי חורף עם הצמיג הזה , ואני מרוצה מאוד מההתנהגות שלו , המינוס היחיד הוא אותו המינוס של הצמיג על ייבש - הוא לא לינארי , יש אחיזה או אין אחיזה (זה לא רק שלילי , הרכב חוזר לאחוז מהר אחריי איבוד אחיזה) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

זה לא מה שעשיתי? :shock:

אם לא מפריע לך דופן הצמיג הרכה של ה-T1R (גם ככה ה-NB רכה כמו מיטת מים) , כמו כולם גם אני ממליץ עליו .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

די לחפור.

T1R טוב מאוד וממש לא יקר - להיפף - הוא זול יחסית לצמגים ברמה מגבילה של יצרנים רציניים אחרים.

קנה ותהנה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אף אחד לא יתן חוות דעת על הR1R, וכמה קילומטר הוא מחזיק? הT1R אני יודע שהוא צמיג מצוין היה לי על

שלוש רכבים שלי פשוט תמיד ישר קניתי T1R בלי לבדוק כיוונים אחרים ואת הR1R אני בגלל לא מכיר.

• תוכן חדש...