Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייל שמחפש אוטו קטן וחסכוני שיהיה לי בעיקר לסופי שבוע ליציאות וזה ויש לי תקציב ממש נמוך...

אז ככה מצאתי רנו קליאו שנת 97' אוטומטית יד 2 ממש שמורה מאישה מבוגרת שלא נסעה עליה כמעט יש לה

86,500 ק"מ מקורי ואני ביום שלישי צריך לקחת אותה לבדיקה (ברור שלא במכון רישוי כי זה שנת 97')

בקיצור אני יודע שזה מציאה אבל השאלה היא האם בכלל כדאי רנו?... ועוד קליאו?... אני לא מכיר את המכוניות האלה רק שמעתי

עליהם חלק אומרים כן חלק אומרים לא מישהו יכול לעזור לי אם כן כדאי או לא?! ואם מישהו יודע מה הצריכת דלק שלה נמוכה גבוה!?

תודה ושנה טובה...

פורסם

האוטומט לא הכי אמין,יכול להיות שמצאת רכב באמת מאוד שמור,וכזה תקציב זה לא פשוט,אם זה אכן כך תכין בצד כמה אלפים במידה והגיר ילך,עוד אופציות אוטומטיות האקסנט,שרייד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מדובר במנוע 1.4 עם 75 כ"ס, וותיק ואמין מאוד.

גיר אוטומטי בעל 3 הילוכים. נכון שלא שיא האמינות, אבל פחות בעייתי מגירים צרפתיים יותר חדשים (AL4).

מכונית מאוד נוחה, בטיחות טובה אבל אין ABS.

כאשר מחפשים רכב בתקציב זעום, הדבר היחיד שחשוב הוא מצב הרכב.

ולפי הנתונים של הקליאו בזאת מדובר בקניה כדאית, כל עוד לא בעל הרכב מגזים במחיר.

לגבי צריכת הדלק, צפה משהו כמו 1:12-1:14 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת.

יש כמובן סיכוי גדול לסטייה לכאן או לכאן בגלל גיל הרכב ואופן הנהיגה.

היתה לי קליאו 98 בעבר הרחוק, רק ידנית - מאוד אהבתי את הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לגבי נוחות בהחלט רכב מאוד נוח כיאה לסיטרואן נסעתי עליו וזה פשוט תענוג,מושבים רכבים כמו ש צרפתים יודעים לעשות ומתלים,מצד שני כוכבי בטיחות בריסוק של יורו נקאפ.

http://www.euroncap.com/tests/renault_clio_1997/10.aspx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...