Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאמא שלי יש כרגע הונדה סיוויק 2011 מנוע 1.8 והיא מעוניינת להחליף אותה לרכב אחר בגלל שהיא מרגישה שהרכב נמוך מידי ועושה הרבה רעש בנסיעה

התקציב הוא מקסימום 140000 שח.

חשוב שהרכב יהיה אמין, שקט, גבוה יחסית (לא חייב ג'יפ) ועדיף שלא ייקח הרבה דלק.

גיר אוטומטי

תודה מראש

פורסם

ממליץ על סקודה יטי, חסכוני יחסית, שקט, מרווח וגבוה סוג של ג'יפון. לגבי אמינות אני לא יודע, עדיין רכב חדש.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

חיפשתי קצת על הפיגו ונראה שהיא פחות או יותר בכיוון של הרכב שאמא שלי מחפשת... יש לך ניסיון עם הרכב הזה?

פורסם

אם הכיוון הוא מיניואן - נראה לי שהכי טוב בקטיגוריה הזו הוא הגראנדיס, למרות הוותק שלו.

את ה-3008 לא אהבתי בגלל החלונות הקטנים יחסית ומה שתקעו בין המושבים הקדמיים ונותן תחושה לא אוורירית.

אלטרנטיבה מצויינת יכולות להיות הפיקאסו וסניק. שבו בהן, סעו בהן - ותבינו כמה טוב סוג כזה של רכב.

לא ציינת אם מדובר בנסיעות רבות - שאז יש כמה משפחתיות דיזל ששוות התייחסות.

נקודה נוספת היא האם הכוונה לרכב חדש או אפשר משומש בן שנה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

גם לפי דעתי היטי מתאימה ביותר. היא במבצע עכשיו של 119,000 אלף מאוד מרווחת ומאוד חסכונית. הביקורות בעולם עליה טובות מאוד. מצרפתיות בכלל ופיג'ו בפרט אני מפחד בעיקר בגלל בלאי מואץ כי האיכות שלהם לא גבוהה. מכוניות נהדרות בהתחלה אבל מתפרקות לאט לאט די מהר...

כשאתה אומר שלושה ילדים מאחורה אתה מתכוון לשלוש כסאות בטיחות?!

פורסם
*** מצרפתיות בכלל ופיג'ו בפרט אני מפחד בעיקר בגלל בלאי מואץ כי האיכות שלהם לא גבוהה. מכוניות נהדרות בהתחלה אבל מתפרקות לאט לאט די מהר...******

על מה אתה מבסס את הדיעה שלך? כמה מכוניות כאלה היו לך, לאורך כמה זמן?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הוא לא מבין כלום, היו ברשותי שתי קסרות ו "בלאי מואץ" לא היתה הבעיה בהן.

והוא עוד מציע סקודה יטי ידנית כאשר ביקשו אוטומט, והגירסה האוטומטית עם זמן אספקה

לא ידוע.

פורסם
לא בקשקאי ולא בRAV4 אין כל כך בגג'. למשפחה שלמה בנסיעה קבועה זה יהיה צפוף

אז סקודה יטי בהחלט נלקחת פה בחשבון

תא המטען של הייטי מאוד מאכזב.

לא גדול בהרבה משתי היפניות שמוזכרות מעלה.

ניתן לשקול פורסטר בת שנה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שלוש צרפתיות יותר מדי. 104 (שבאמת אין מה להרחיב עליה את הדיבור) וולקן ו-405. בוולקן מנוע פיצוץ, כל השאר התפרק מהר מהר. ביום שהוצאתי את הרכב הוא כבר נתקע כי מישהו במסירות לא טרח להדק את הקטבים של המצבר ובבאמפ הראשון הם השתחררו והרכב נעמד. הרגשתי כמו אידיוט להיות תקוע עם רכב חדש שאפילו לא עלה בדעתי להרים מכסה מנוע והתקשרתי לחברה שבאו וגררו את הרכב. (אגב, אותו הדבר קרה לי גם עם דיפנדר ואז ישר הרמתי מושב ובאמת המצבר לא היה מחוזק לכבלים). יש לי מספיק חברים עם קסארה, 308, פיקאסו ועוד ופשוט הרמה של החומרים וההרכבה לא מתקרבת לזאת של מכוניות VAG. אם אתם רוצים להמשיך לחיות בהכחשה, זכותכם. אני כבר למדתי מהניסיון.

את היטי הידנית ציינתי בגלל המחיר של המבצע שיכול להיות שיש כאלה שמעדיפים אותו כדי לחסוך הרבה כסף בקנייה, בדלק ובטיפולים.

• תוכן חדש...