Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סקסו 2001 ידני מנוע 1.4 לא מקורי שעשה 60K ק"מ. צמיגים 185/55R14.

צריכת הדלק נמדדה רק בעיר ובנהיגה מודעת לחיסכון 11 ק"מ לליטר. הצריכה נמדדה על פני חצי שנה על תדלוק פול וחלוקת הק"מ.

קודם כל האם אני צודק בכך שהצריכה גבוהה?

לגבי המצב -

היה צינור ואקום שבור, זה שמתחבר לתיבת מסנן האויר, תוקן זה פתר בעיית השתנקות שהיתה אבל לא שינה את הצריכה. עכשיו המנוע עובד ומושך חלק.

הוחלפו: פילטר אויר, פילטר דלק, פלאגים - לא השפיע על הצריכה.

מה שעולה לי:

- חיישן טמפרטורה שעל הטרמוסטט - האם משפיע? איך בודקים תקינות? מס' קטלוגי או קישור לאיביי?

- חיישן למדא - כנ"ל

- מנוע צעדים - קישור עם תמונות לגבי הניקוי

- ואקום בית מצערת - כנ"ל

אם יש משהו נוסף אשמח לשמוע, כמו-כן עם מה כדאי להתחיל?

פורסם

לא חושב שזו הביעה. המידה שיש לו היא מידה מאושרת לסקסו (הגיעה במקור ב VTS וב VTR) והיא זהה בקוטר החיצוני לצמיגים המקוריים 165/70R13

לדעתי, תוספת של 2 ס"מ לרוחב הסוליה לא יכולה להשפיע בצורה מורגשת על צריכת הדלק.

אני גם חושב, ש 1 ל 11 בנסיעה עירונית בלבד זה סביר לרכב הזה, במיוחד אם רוב הנסיעות קצרות, יש פקקים ומזגן פועל קבוע.

פורסם

אני שותף לדיעה ש1:11 עירונית לא מעיד על פאתולוגיה, גם בסאקסו 1.4.

אולי אפשר לשפר בכך שתנסה לחבר כמה שיותר נסיעות: נסיעות קצרות במנוע קר צורכות הרבה דלק. אולי לא תשפר את היחס ק"מ לליטר בהרבה (כי איחוד נסיעות גם מפחית נסועה) אבל בטוח תוציא פחות על דלק (ותזהם פחות את הסביבה) ואני מניח שזו השאיפה.

• תוכן חדש...