Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כך נודע לנו מהסוכנות, שכל הסקודה אוקטביה שמגיעה לארץ החל מיולי, יהיה להם [תהיה לה] בקרת שיוט מובנית, למרות שזה לא רשום בקטלוג או בשום מקום. נקווה שבסקודה ישכילו לרשות [לרשום] את זה במפרט או בקטלוג.

how it's like to drive :twisted:

פורסם

נו...ו...מה ההתלהבות מבקרת שיוט?

איפה תפעיל אותה, בפקקים של איילון?

לא הבנתי את מטרת הפוסט, האבזור מתעדכן מדי פעם ולא תמיד מעודכן בפרוספקט. מה חדש?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
מתרת הפוסט זה לראות אם עוד מישהו שמע על זה או שזה סתם חרטטנות של איש שיווק

בשביל זה המציאו שאלה וסימן שאלה.

תקרא שוב את הפוסט הראשון שלך, מקריאתו לא ברור מה אתה רוצה.

אם איש שיווק הבטיח לך וזה לא כתוב בפרוספקט (למרות שעל כל פרוספקט תמיד כתוב שהוא לא מחייב) בקש לציין את הדברים בכתב בטופס ההזמנה. כל מה שכתוב בכתב בטופס ההזמנה הוא לא חירטוט.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בקרת השיוט הופכת למצרך חובה במכוניות בעקבות התקנת כל כך הרבה מצלמות אכיפה. רגע אחד לא שמים לב וכבר מקבלים דו"ח הביתה. קטסטרופה לנהוג היום אז לפחות שמים את הקרוז קונטרול על 110 גג ונוסעים בלי לפחד שעוברים את המהירות המותרת.

פורסם

יולי 2012, כן?

נראה לי שאפילו צ'מפיון המהוללים לא יכולים להבטיח מה יהיה בעוד שלושה רבעונים...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

דווקא בקרת שיוט זה פיצ'ר שאני משתמש בו לא מעט בלאון.

ומאוד חבל לי שאין אותו בGTI, שאנחנו שוקלים לקנות.

Auto Emoción

פורסם

ב- 160 היתה לי בקרת שיוט, ב- GTI באמת אין.

אני נוסע די הרבה לחיפה וחזרה, וגם כשניסיתי להשתמש בבקרת השיוט זה לא ממש עזר, לאור אופי התנועה בכביש החוף (ובשיראל בכלל). אולי זה ישים בכביש 6?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ב- 160 היתה לי בקרת שיוט, ב- GTI באמת אין.

אני נוסע די הרבה לחיפה וחזרה, וגם כשניסיתי להשתמש בבקרת השיוט זה לא ממש עזר, לאור אופי התנועה בכביש החוף (ובשיראל בכלל). אולי זה ישים בכביש 6?

כן, ב6 אני משתמש בזה כל הזמן.

וגם בכבישים מהירים אחרים כשהתנועה זורמת אפשר להשתמש בלי בעיה. צריך לשחק מדי פעם עם ה+ וה- על הידית אבל סה"כ זה שימושי.

Auto Emoción

פורסם

בקסנטיה, שהגיעה עם בקרת שיוט כסטנדרט לפני אי אלו שנים, אני משתמש בבקרת שיוט כמעט בכל נסיעה מחוץ לעיר.

אני יודע שיש כאלה שממש לא אוהבים את הרעיון של מהירות קבועה.

מבחינה בטיחותית - אין כל סכנה!

גם כשמאיצים בעזרת שימוש מתמיד בדוושה - כשצריכים להאט פשוט לוחצים על הברקס. עם בקרה - אותו דבר!

• תוכן חדש...