Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום הייתי באוטודיפו וראיתי מנורות H4 דמוי קסנון 5000K ב 40ש"ח.

האם הם נראים לכם איכותיות או עדיף להזמין מאיביי פיליפס דימונד או בלו?

Horsepower sells cars, torque wins races

פורסם
הבעיה עם כל הנורות האלה זה לא הכסף שהן עולות אלא זה שהדוחות שתקבל יהיו הרבה יותר כואבים..

קודם כל הוא לא יקבל שום דוח כי דמוי קסנון זו נורה רגילה לכל עניין ודבר,

ודבר שני דמוי קסנון ברמה הגבוהה ביותר עולה בכיוון ה200-300 שקלים יש כמה דגמים של פיליפס ואוסרם, אבל בטח ובטח שלא 40 שקלים באוטו דיפו, וגם אם תקנה את הטובות ביותר ב300 שקלים אל תצפה בכלל שזה יראה כמו קסנון כי זה לא קרוב אפילו. מקסימום מזכיר טיפה אור לבנבן בחלק מהזויות, והוא יותר לבן מאור הצהוב הרגיל, אבל ממש לא כמו קסנון.

פורסם

זה לא נכון כולכך מה שאתם אומרים אני מורכב לי באוטו נורות דמוי קסנון שעלו לי 40 ש''ח וואלה הם נותנים אור לבן נקיי והכי חשוב חזק יותר מהנורות הרגילות,הכי עדיף להשקיע על קסנון איכותי אם כיונים נכונים שלא יסנוור אבל אם הפרוטה לא מצוייה בכיסך גם נורות של 40 ש''ח יעשו את העבודה

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם
זה לא נכון כולכך מה שאתם אומרים אני מורכב לי באוטו נורות דמוי קסנון שעלו לי 40 ש''ח וואלה הם נותנים אור לבן נקיי והכי חשוב חזק יותר מהנורות הרגילות,הכי עדיף להשקיע על קסנון איכותי אם כיונים נכונים שלא יסנוור אבל אם הפרוטה לא מצוייה בכיסך גם נורות של 40 ש''ח יעשו את העבודה

צלם תמונה טובה ותעלה שנוכל לראות, קשה לי להאמין שזה באמת משתווה לקסנון, גם אם הזול שבהם.

פורסם

מה יקר בקסנון?

קיט+התקנה ב500 שקל, אני מכיר מישהו שעושה.

מה שכן הוא עשה לסיויק ויצא מגעיל ומסנוור במיוחד,לעומת זאת בספייס וב3 יצא מדהים, כי יש להם עדשות.

פורסם

אצלי בקיה ריו יושבות מנורות ב40 ש"ח עם ציפוי כחול.

האור שהן נותנות הוא הרבה יותר יפה מהצהוב שמגיע סטוק, וכבר חודש עם המנורות והן דולקות קבוע בכל נסיעה ואין שינוי בתאורה.

קיבלתי עליהן גם אחריות ל-3 חודשים.

מרוצה מהן, שדרוג נחמד לאוטו :)

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם
אצלי בקיה ריו יושבות מנורות ב40 ש"ח עם ציפוי כחול.

האור שהן נותנות הוא הרבה יותר יפה מהצהוב שמגיע סטוק, וכבר חודש עם המנורות והן דולקות קבוע בכל נסיעה ואין שינוי בתאורה.

קיבלתי עליהן גם אחריות ל-3 חודשים.

מרוצה מהן, שדרוג נחמד לאוטו :)

כנראה לאראית את הנורות האיכותיות, זה עולם אחר

Honda Civic Mugen RR

פורסם

Mugen - אני בטוח שאם אשווה בין נורה של פיליפס לנורה הזאת יהיה הבדל גדול, אבל בתור סטודנט לשלם פי 4-5 עם זוג מנורות לרכב, זה יותר מידי.

לדעתי אם כבר משקיעים מעל 200 ש״ח על מנורות, כדאי להרכיב קיט קסנון (לא בהכרח לבן בוהק, כדי לא למשוך יותר מידי שוטרים)

אני אעלה תמונה בלילה שתראה את האור של המנורות.

פורסם
Mugen - אני בטוח שאם אשווה בין נורה של פיליפס לנורה הזאת יהיה הבדל גדול, אבל בתור סטודנט לשלם פי 4-5 עם זוג מנורות לרכב, זה יותר מידי.

לדעתי אם כבר משקיעים מעל 200 ש״ח על מנורות, כדאי להרכיב קיט קסנון (לא בהכרח לבן בוהק, כדי לא למשוך יותר מידי שוטרים)

אני אעלה תמונה בלילה שתראה את האור של המנורות.

הפיליפס לא עולות מעל 200 ש"ח. אפשר להזמין אותן באינטרנט בכ-180 ש"ח והמשלוח חינם (עשה חיפוש, יש מספר אתרים טובים). אצלי הדיימונד החזיקו שנתיים. אם הנורות שלך ב-40 ש"ח יחזיקו שנתיים (או אפילו שנה), אני אבוא ללחוץ לך את היד.

10082011799.jpg

פורסם

הנה התמונה של המנורות שלי, האורות חניה בצבע צהוב ואני משאיר אותם ככה, ואז הריפלקטור לא נראה לבן וזה לא מושך יותר מדי תשובת לב.

2nmrwwwqdimn.jpg

• תוכן חדש...