Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכנן להזמין את המגבר הנ"ל מebay ושנייה לפני שאני מזמין רציתי לשאול אם אמורה להיות איזושהי בעיה בחיבור בין המגבר למערכת המקורית בפאביה (RCD 310). כמובן שעם שימוש במנחת.

מתכנן להגביר איתו:

מקדימה: מורל דוטק אוביישן

מאחורה: מורל פולס

סאב: ES300

המגבר: http://crunchusa.net/Crunch_PowerOneAmp.html

תמונות יותר מפורטות (בעיקר של החיבורים) ניתן למצוא פה ופה

תודה- שגיא.

פורסם

עם מכס סביב ה1200.

מה עדיף להגביר איתו? ES300 או ES300D?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, בשעה טובה המגבר הגיע, אבל (למרות התגובה פה למעלה) נאמר לי מהמתקין (שנשמע מאוד אמין ומקצועי) שכן תהייה בעיתיות בחיבור וזאת מכיוון שהמנחת (גנסיס או אודיסון) הינו 4 ערוצים והמגבר הוא 5.

המתקין הציע שאוותר על חיבור המורל פולס מאחורה ואחבר רק במה קידמית וסאב, וזה קצת חבל לי כי יש לי כבר את הרמקולים הללו (פולס), מה גם שזאת הייתה הסיבה המקורית בגללה הזמנתי מגבר 5 ערוצים.

אין דרך יפה כלשהי לחבר את כל העסק כמו שצריך?

(שעדין תהייה שליטה על הרמקולים מבחינת קדימה-אחורה, וימין-שמאל, וכמובן חיבור ערוץ לסאב).

מה הייתם עושים במקומי? מוותרים על הבמה האחורית? או מחברים חיבור פחות "יפה" העיקר שהכל יהיה מחובר?

אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את העניין.

תודה רבה מראש!

פורסם

תוכל לחבר את המורל לר"ד ולא למגבר.

הפתרון הטוב והאיכותי ביותר הוא להחליף את יחידת הראש המקורית.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לא הבנתי.

כמה יציאות יש לי מהר"ד המקורי?

לפי מה שהבנתי עד עכשיו- אמורות להיות 4 יציאות - והן כולן אמורות להיות "תפוסות" בחיבור למנחת (4 ערוצים).

זה לא ככה?

פורסם

סליחה שאני נוטה מן הנושא אך האם תוכל לפרט כמה עלה המגבר באייבי כמה הוספת על המשלוח ועל המכס , תודה

Hertz hsk 165 --- hertz ep4x --- hertz ebx250r

פורסם

המגבר + משלוח בערך 850 שח

מכס עוד 250.

אני לא זוכר בדיוק על השקל, אם עדין תרצה כשאגיע הביתה אבדוק לך בכ.אשראי.

בכל מקרה, לעניינו, אין אף אחד שיודע כמה יציאות יש במערכת המקורית של פאביה?

אין אף אחד שנתקל בחיבור מגבר 5 ערוצים למערכת עם 4 יציאות?

איפה המתקין שהגיב לי פה למעלה?!

אני מניח שאם הוא כותב כאן כבעל עניין הוא אמור להיות מקצוען. מעניין אותי מאוד לדעת איך הוא היה מחבר את כל העסק, אחרי שטען פה שלא אמורה להיות שום בעיה ועל סמך עצתו הזמנתי את המגבר..

פורסם

אתה יכול לקנות קרוסאובר אקטיבי 2 way ולנצל רק את יציאת הסאב שלו, זה אפשרות. תפצל את יציאות הrca הקדמיות מהמנחת לערוצים הקדמיים במגבר, ולקרוסאובר. מהקרוס אתה מושך rca לערוץ החמישי.

אבל כמו שאמרו פה מקודם, עדיף להחליף את יחידת הראש, פתרון יותר איכותי, ואולי משתלם כלכלית.

פורסם

דייב, לא!

זה נורא פשוט, תקנה מפצלי Y לRCA, חבר את שני הערוצים האחוריים מהמנחת למגבר כמובן בצורה מסודרת וימין לימין ושמאל לשמאל. תתחיל לכוון הכל, אתה תגיע לאיזשהו שלב שבו אתה תרגיש אם אתה אוהב יותר באס מהסאב או פחות, לפי זה תכוון גיינים.

ערוצים אחוריים אותו דבר.

בסוף אתה תראה שאתה תישאר עם גיין סגור או כמעט סגור לאחוריים ואולי עם קצת מזל הגיין של הסאב יהיה פתוח עעעד הסוף :lol:

דייב זה בשבילך, דוד.

בעיקרון זה יקח זמן אז אל תמהר.

אין שום דרך נכונה לעשות את זה. פשוט תעשה את זה לאט לאט ויהיה בסדר.

בסוף אתה תתרגל.

אם האחוריים ממש יציקו לך, תנתק אותם ותמכור ביד שניה תמורת כמה שקלים. אולי יהיה מישהו שיקנה, לך תדע. :wink:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...