Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון חום קוואליר2.2-96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

שמתי לב שבתוך העיר(לפני רמזור או אחרי סתם עמידה של כמה דקות עם מנוע בעבודה)שעון החום עובר מעט את קו ה90 מעלות!!

לאחר נסיעה של כמה דקות המחוג חוזר ל90 אפילו בנסיעה מהירה מעט פחות מ90.

השאלות,

האם זה אמור להדליק אצלי מנורה אדומה?

והאם אני צריך לבדוק אם יש בעיה?(טרמוסטט-יונית...)

נ.ב

הרכב אצלי כחודש.

אם שותים לא נוהגים.

פורסם
שלום חברים ,

שמתי לב שבתוך העיר(לפני רמזור או אחרי סתם עמידה של כמה דקות עם מנוע בעבודה)שעון החום עובר מעט את קו ה90 מעלות!!

לאחר נסיעה של כמה דקות המחוג חוזר ל90 אפילו בנסיעה מהירה מעט פחות מ90.

השאלות,

האם זה אמור להדליק אצלי מנורה אדומה?

והאם אני צריך לבדוק אם יש בעיה?(טרמוסטט-יונית...)

נ.ב

הרכב אצלי כחודש.

המחוג לא אמור לעבור את ה 90 מעלות, אם הוא עובד כנראה שיש בעיה יכול להיות שהמאוורר לא פועל במהירות הראשונה. גש למוסך על מנת לאתר את התקלה.

פורסם

אצלי גם עם ה-2200 הטמפרטורה רוב הזמן קצת מתחת ל90 ואם אני עוצר לזמן ארוך זה עולה עד ל100 ורק אז מפעיל מאוורר ויורד ל90

פורסם
אצלי גם עם ה-2200 הטמפרטורה רוב הזמן קצת מתחת ל90 ואם אני עוצר לזמן ארוך זה עולה עד ל100 ורק אז מפעיל מאוורר ויורד ל90

יכול מאוד להיות שגם אצלך היוניט לא תקינה.

• תוכן חדש...