Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מאוד מהסס בין שני האופציות לעיל.

הצורך הוא בעיקר עירוני אך ייתכנו גיחות בינעירונית חד שבועיות.

חשוב לי מאוד עניין האמינות ואיכות הרכב, מצד אחד קורץ לי החדש והניילונים , ומצד שני אני מפחד שהספארק לא תיהיה לי צעצועית מידי , לטווח הארוך אני רוצה שהרכב יתאים גם לזוג + תינוק (ועגלה).. מה גם שסריונים בד"כ עם ק"מ מעל 100K מליסינג (אלו בד"כ נכנסות לתקציב הנוכחי)

אשמח לשמוע את דעתכם,

פורסם

אם הספארק באה בחשבון, מה עם אחיותיה לקטגוריה ? פיאט פנדה למשל.

מה בדיוק מגבלות התקציב שלך?

קח בחשבון שיש הבדל במימדי הפנים בין הספארק לסיריון

the london underground is not a political movement

פורסם

חשוב לי מאוד עניין האמינות ואיכות הרכב, מצד אחד קורץ לי החדש והניילונים , ומצד שני אני מפחד שהספארק לא תיהיה לי צעצועית מידי , לטווח הארוך אני רוצה שהרכב יתאים גם לזוג + תינוק (ועגלה).. מה גם שסריונים בד"כ עם ק"מ מעל 100K מליסינג (אלו בד"כ נכנסות לתקציב הנוכחי)

עגלת תינוק?

בשניה אחת יצאת מסגמנט המיני ועברת לסגמנט הסופר מיני וכאן צריך להשוות בין פאביה וקליאו שעולות חדשות 69-70 אלף שקל (תוספת 2000 שקל לספארק) לבין הסיריון הישנה.

אני הייתי הולך על אחת משניהם, כאשר מה שחשוב הוא מי היתה יותר מתאימה לך אחתי שנסעת על שניהם.

:king:

פורסם

הדייהטסו סיריון והרנו קליאו עונות לך על הצורך במרחב פנימי, ובתא מטען (עם יתרון גדול לקליאו).

הסיכויים שלך יותר גבוהים למצוא סיריון מחברות ליסינג,

בתקציב של עד 70K, תוכל למצוא אחת עם קילומטראז' של 75.000 בערך.

ענת מאוויס

http://www.facebook.com/AnatAvis

avis.co.il

עגלת תינוק?

בשניה אחת יצאת מסגמנט המיני ועברת לסגמנט הסופר מיני וכאן צריך להשוות בין פאביה וקליאו שעולות חדשות 69-70 אלף שקל (תוספת 2000 שקל לספארק) לבין הסיריון הישנה.

אני הייתי הולך על אחת משניהם, כאשר מה שחשוב הוא מי היתה יותר מתאימה לך אחתי שנסעת על שניהם.

פורסם
הדייהטסו סיריון והרנו קליאו עונות לך על הצורך במרחב פנימי, ובתא מטען (עם יתרון גדול לקליאו).

הסיכויים שלך יותר גבוהים למצוא סיריון מחברות ליסינג,

בתקציב של עד 70K, תוכל למצוא אחת עם קילומטראז' של 75.000 בערך.

ענת מאוויס

http://www.facebook.com/AnatAvis

avis.co.il

ענת מאוויס, שאלה לי אליך,

איך אתם מצפים למכור רכב מיני יוצא ליסינג בן שלוש עם קילומטראז' של 75,000 במחיר של פאביה/קליאו חדשה??

זה אפילו לא מצחיק.. :?

פורסם

היי אלון,

מחירי המכוניות המשומשות (גם החדשות) יורדים ויורדים בחודשים האחרונים וחברות הליסינג משתדלות לצמצם פערים עם תנודות השוק עד כמה שניתן.

מכיוון שאין אפשרות למכור מכוניות מליסינג והשכרה במחירי הפסד, היתרון בא לידי ביטוי בתנאי התשלום ובשירות ללקוח.

ענת מאוויס

פורסם
היי אלון,

מחירי המכוניות המשומשות (גם החדשות) יורדים ויורדים בחודשים האחרונים וחברות הליסינג משתדלות לצמצם פערים עם תנודות השוק עד כמה שניתן.

מכיוון שאין אפשרות למכור מכוניות מליסינג והשכרה במחירי הפסד, היתרון בא לידי ביטוי בתנאי התשלום ובשירות ללקוח.

ענת מאוויס

:biglaugh::roflmao:

פורסם

א. alonjp התגובה שלך מעליבה.

ב. המחירים של המכוניות הללו יצנחו כי אנשים עושים חישוב של חדש מהניילון לעומת משומש עם המון קילומטרים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תודה על התשובות,

ממה שאני מבין מכם, כדאי לוותר על אופציית המיני ולעבור ל"סופר מיני" (משום מה לי זה נשמע יותר קטן אבל נזרום..)

ז"א פאביה או קליאו...

מה שמשך אותי מאוד בספארק זה המימון המלא (UMI משלמים ריביות) , האם ידוע לכם על מסלולים דומים לפאביה/קליאו?

ושאלה נוספת, יש גם את האופציה לקחת סיריון 2007 עם ק"מ באזור 100K ב 45,000 , מה אתם חושבים?

פורסם

מצחיק הקטע של חברות ליסינג שמוכרות במחירי הפסד.

הרי חלק ניכר מהרכבים נקנים בשיטת 4 במחיר 3 או 5 במחיר 4, כך שגם לאחר שירות של 3 שנים בליסינג הם נמכרים דה פקטו ללא הפסד (בצירוף עלות החכירה שמשולמת להם)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה שמשך אותי מאוד בספארק זה המימון המלא (UMI משלמים ריביות) , האם ידוע לכם על מסלולים דומים לפאביה/קליאו?

ושאלה נוספת, יש גם את האופציה לקחת סיריון 2007 עם ק"מ באזור 100K ב 45,000 , מה אתם חושבים?

כשפירסמו את המבצע על הפאביה דיברו על מימון, אני לא מכיר אבל יש הרבה שקנו ויכולים לתת לך חוות דעת בעניין. לגבי הרנו ממה שאני יודע יש להם אפשרות לתת מימון בריבית של פריים מינוס חצי שזה היום משהו כמו 4.25% לשנה לא יודע אם זה כדאי כי זה מוסיף לך משהוא כמו 6 אלף שקל לעלות הרכב במקרה של מימון של 50K.

אני אישית נהגתי מספר פעמים על הסיריון ואני חושב שהוא אחלה רכב, ב-45 אלף שאולי גם אומר שלא תצטרך מימון הוא יכול להיות אופציה ששוה לשקול, זה מחיר נמוך משמעותית (25%) מקליאו או פאביה שמקרין על הכל גם על ירידת ערך עתידית. מצד שני העליות השוטפות של רכב בן 4 עם 100K ק"מ יהיו גבוהות יותר מרכב חדש (למרות שהדיהטסו די זולות לתחזוקה) במיוחד בטווח הארוך יותר, כך שכדאי אולי לגייס למשימה רכב מיד פרטית ולא ליסינג או השכרה(למרות שקניה מחברת ליסינג אוטו טוב פלוס 4 צמיגים חדשים פלוס מצבר חדש פלוס אחריות פלוס ספר טיפולים לפעמים יותר משתלמת) כל מקרה לגופו.

סע על האוטו ולך עם מה שאתה מרגיש - אם אתה מרגיש שאתה לא מבין מספיק, קח איתך מישהו שכן מבין ואל תוותר על 400 שקל בדיקה במכון שלך זה שווה את זה.

:king:

פורסם

אנחנו רכשנו ספרק לחברה שלנו והרכב ממצה את עצמו יופי ונוח ולוגם ליטר ל 18 ק"מ נסיעה משולבת והרכב עבר בחודשיים 11000 ק"מ ללא תלונות מהנהג !

עם הרכב מספק אותך מבחינת גודל אני ממליץ בחום!

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

פורסם

בעיקרון גם הדייהטסו לא מי יודע מה איכותית לדעתי (לוח שעונים,דשבורד, פלסטיקה ועוד...) ולא ממש אהבתי אותו.

קניתי לא מזמן סובארו B3 2008 במחיר שתואם את הספארק. השוק של הסובארו חלש ויהיה ניתן להביאה במחיר זול במיוחד והיא תהיה שווה כל שקל. האיכות מפנים, המרווח במושב האחורי ועוד...

לא אמליץ על הסיריון מכייון שהיא עלולה לספוג ירידת מחיר בגלל יציאת החברה מהארץ..

פורסם
אנחנו רכשנו ספרק לחברה שלנו והרכב ממצה את עצמו יופי ונוח ולוגם ליטר ל 18 ק"מ נסיעה משולבת והרכב עבר בחודשיים 11000 ק"מ ללא תלונות מהנהג !

עם הרכב מספק אותך מבחינת גודל אני ממליץ בחום!

גם אני רכשתי ספארק בחודש מרץ ונכון לזמן הרכישה זו הייתה הקנייה הכדאית ביותר.

העניין שמאז שוק הזולות עבר רבולוצייה ומה שהיה הכי כדאי אז כבר לא רלוונטי להיום.

היום הספארק קרובה מידי למחירי הסופר מיני והעובדה לכך שבפירסומים האחרונים של UMI

תשמעו את הסלוגן "רק 555 לחודש ושבי חדשה שלך"

כשאני אני רכשתי לא הייתה בעייה לציין במפורש את המחיר 67500 ש"ח כאשר המחיר המעט גבוהה ביחס

למיתחרות שיקף הבדלים באיבזור.

היום מחירה הופך אותה ללא רלוונטית והייתי מכוון גבוהה יותר לכיוון הסקודה\רנו.

מילה לגבי הספארק - גם אני מאוד מרוצה ממנה מבחינת שירות ביום יום אבל כאן זה ניגמר.

עיתוי חברים עיתוי.

טוב לא נבכה על חלב שנישפך אחרי הכל רכב זה לא חתונה וסביר להניח שעוד 3 שנים נחליף.

• תוכן חדש...