Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

KLEBER DYNAXER HP3

MosheRE
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום החלפתי את 2 הצמיגים הקדמיים במאזדה לאנטיס אחרי שבאחד מהם היה חור וגם היו ישנים.

קניתי 2 צמיגי KLEBER DYNAXER HP3 ורציתי לשאול איך הם והאם היו שווים את המחיר(370 לאחד)?

בנוסף שמתי לב שעכשיו צריך יותר כוח על הברקס כדי לקבל את העצירה מאשר קודם, האם זה אמור להיות ככה ולמה זה נגמר?

פורסם

לא יודע אם זה עוזר אבל לי יש רביעיית KLEBER DYNAXER HP2 בהונדה סיויק ומבחינת רכות נסיעה ושקט הם מעולים.

את האמת אני מרגיש שהאחיזה בהם לא כל כך מדהימה...

כבר שנה וחצי על האוטו ולא נראים כאילו הם מתרגשים מהמזג אויר של הארץ.

לפי דעתי שווים את הכסף

פורסם

לאור העובדה שהצמיגים הקודמים היו ישנים ושחוקים אני מתקשה לדמיין שהצמיג החדש בעל אחיזה נמוכה יותר מהצמיג שהוחלף...

ובנוסף לכך גם במידה והם כן היו כאלה , הייתה מרגיש הבדל במרחק בלימת חרום , במקרה שלך אתה מתאר בלימה רגילה , דוושת בלם שצריך ללחוץ יותר ... כך שאני לא רואה קשר בין החלפת הצמיגים ,האם בוצע החלפה של הצמיגים בלבד ?

פורסם
לאור העובדה שהצמיגים הקודמים היו ישנים ושחוקים אני מתקשה לדמיין שהצמיג החדש בעל אחיזה נמוכה יותר מהצמיג שהוחלף...

ובנוסף לכך גם במידה והם כן היו כאלה , הייתה מרגיש הבדל במרחק בלימת חרום , במקרה שלך אתה מתאר בלימה רגילה , דוושת בלם שצריך ללחוץ יותר ... כך שאני לא רואה קשר בין החלפת הצמיגים ,האם בוצע החלפה של הצמיגים בלבד ?

צמיגים בלבד.

כנראה שלחץ האויר בצמיגים גבוהה יותר מהמלצות היצרן, תבדוק זאת.

בדקתי לחץ והם בדיוק כמו תמיד וכפי שהיצרן ממליץ(32).

אם זה משנה אז הצמיגים האחוריים נשארו כפי שהם כיוון שלא הייתה איתם בעיה.

פורסם

אולי הכייון פורנט שלך דפוק ועל כן לרצמיג אין מספיק אחיזה עם הכביש.

בדוק את העניין.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

בדיקת פרונט עושים אצל מכון פרונט.

אין למוסכניק כלים לדעת את כיוון הפרונט, רק למכון עם מכשור אלחוטי שמחובר לגלגלים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...