Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בועז שלום, ברשותך מספר שאלות.

-אשמח לקבל קצת רקע מיהו בועז מאירי בכל זאת אני לא מכיר. איזה רקע יש לך בנושא מירוצי פורמולה? האם השתתפת בעבר או הנך שותף ביזמות מן הסוג הזה בעולם? (גרמניה, אוסטרליה..) האם אתה בעל נסיון בנהיגה ב F1? האם ייצגתם בעבר נהגי F1 מקצועיים? (אם כן מי הם?)

- האם כלל הנהגים מבוטחים המא חלילה יקרה משהו ביום המיונים?

- כאשר נבחר הצוות המנצח ביום המיונים . וחזרו מהטיסה כאשר הם מרכיבים את הנבחרת . מה קורה איתם הלאה?

תודה על התייחסותך..

- כפי שעניתי לשאלה זו קודם לכן, אני בעל רישיון לפורמולה 1 ואחרי מספר קורסים בפורמולה.

הניסיון שלי מגיע מכיוון ההפקה, כ20 שנה של הפקת אירועים חלקם אירועי ספורט מוטורי, אין לנו קשר להפקת אירועי פורמולה1 או ייצוג של נהגים.

- בוודאי, כלל הנהגים והמשתתפים בימי המיונים, הקורס והמירוץ מבוטחים לכל מקרה זהו התנאי הראשון לקיום אירוע זה.

- כשבועיים לפני האירוע הם יחלו בנהיגה על המסלול באילת על מנת להכיר את המסלול ולהכשיר אותם למירוץ שיתקיים בדצמבר

פורמולה ישראל:

http://www.fil.yad2.co.il

BBM הפקות:

http://www.bbmp.co.il

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בועז שלום

ביום המיונים על איזה סוג קרתינג היה מקצה 2 פעימות או 4 ???

תודה מראש וברכות על היוזמה

פורסם
מצטרף לשאלה הנכונה של דני,

צורת הנהיגה בג'ימיקנה היא אגרסיבית יחסית, מכיוון שמדובר במהירויות יחסית נמוכות והרבה פניות אחת אחרי השניה. במירוצי מסלול, הנהיגה צריכה להיות עדינה מאוד, בטח במכוניות סינגל סיטר.

מדוע לא להתמקד בביצוע קארטינג, שהוא המדד המדויק ביותר והקרוב ביותר לנהיגת מסלול (לא בכדי כל נהגי הפורמולה הם קודם כל נהגי קארט מגיל 7). כמו-כן, האם יהיה לקארטינג משקל גבוה יותר בתוצאות המיונים ? יש הרבה מאוד חברה צעירים שיודעים ועוסקים בנהיגת קארט 2 פעימות באופן מקצועי (עד כמה שניתן, או היה ניתן בארצנו), הם לא בהכרח יהיו טובים יותר בג'ימיקנה או ביציאה מרכב מתהפך, אבל הם בטח יהיו מתאימים יותר לנהיגה בסינגל סיטר בזכות הניסיון על הקארט.

למען הסר ספק, אני לא אחד מאותם צעירים... :-D

בברכה ובהצלחה,

אלון.

אלון,

אני עם נסיון בכלי רכב דומים לפורמולה רנו, במרוצים באירופה (ואפילו אלוף טורקיה ומקום שני בצרפת), ובכל זאת, אני לא "כלי" בקרטינג - יש הבדלים בסוגי הנהיגה. אני מאוד מקווה שמדד הקרטינג לא יהיה מדד הבחירה היחיד, וכנראה שמה שאתה כותב לא ממש מדוייק...

פורסם

בועז, תודה על התשובות.

סתם בשביל הסדר - ראיתי את זה:

כפי שעניתי לשאלה זו קודם לכן, אני בעל רישיון לפורמולה 1 ואחרי מספר קורסים בפורמולה.

וזה היה נשמע לי לא היגיוני כי אני יודע שהיו כבר בעבר בעיות עם קבלת סופר לייסנז לנהגי מירוץ (אמיתיים ופעילים) שרצו לנהוג בפורמולה 1 - אז הלכתי לבדוק מהן הדרישות.

כתוב בוויקי שכדי לקבל רשיון כזה צריך להיות נהג מירוצים פעיל ולזכות באילו אלו תארים ומיקומים במירוצים.

ויש לרישיון כזה עלות של כמה עשרות אלפי אירו בשנה.

אז אני מניח שיש לך רשיון אחר ולא של נהג פורמולה 1.

http://en.wikipedia.org/wiki/FIA_Super_Licence

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

היי בועז,

האם יש אפשרות להיות חלק מהצוות הטכני או להתלוות אליו באיזושהי מתכונת כזו או אחרת?

תודה

אסף

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
היי בועז,

האם יש אפשרות להיות חלק מהצוות הטכני או להתלוות אליו באיזושהי מתכונת כזו או אחרת?

תודה

אסף

מצטרף לשאלה.

תודה איתי.

פורסם
היי בועז,

תודה

אסף

אודה לתשובה

אסף

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

הבן אדם היה בפורום בתאריך מסויים בלבד

אל תצפו לתשובה כאן .נסו אולי בשרשור האחר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אלון,

אני עם נסיון בכלי רכב דומים לפורמולה רנו, במרוצים באירופה (ואפילו אלוף טורקיה ומקום שני בצרפת), ובכל זאת, אני לא "כלי" בקרטינג - יש הבדלים בסוגי הנהיגה. אני מאוד מקווה שמדד הקרטינג לא יהיה מדד הבחירה היחיד, וכנראה שמה שאתה כותב לא ממש מדוייק...

אז לא ירדת לסוף דעתי. לא אמרתי שקרטינג הוא המדד הכי מדויק בעולם, המדד הכי מדויק הוא מכונית פורמולה רנו בעצמה, וגם אז זה לא יהיה מדויק, כי נהג נמדד בעיקר לאורך זמן, ביציבות שלו (כמו בכל ספורט אחר), אם יש לך ניסיון תחרותי אתה בטח יודע זאת.

מעבר לזאת, אתה מדבר על סגנון נהיגה, סגנון ב"גימיקאנה" שונה לחלוטין מנהיגת מסלול במכוניות סינגל סיטר, ואני לא מתחיל לדבר על מבחני האקסטרים המונפצים לצרכי רייטינג. האם הם יותר מדוייקים מקארט ? אני בטוח שגם אתה לא חושב כך.

נ.ב

כבעל ניסיון עשיר כל כך במכונית פורמולה רנו (וכל הכבוד על כך !), לא ברור לי ממה אתה מתלהב מהיום הזה :).

בכל מקרה, על אף הספקות שלי, נרשמתי לאירוע, המחיר הוא מחיר הגיוני ליום כיף - קארטינג וגימיקנה, והוא גם חשוב לצורך קידום הענף הגווע הזה בארץ.

בהצלחה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
היי בועז,

תודה

אסף

ישנה אופציה כזו, אנא פנו אלי בפרטי עם פרטים מלאים שלכם ונסיון אם יש.

פורסם

בכל מקרה, על אף הספקות שלי, נרשמתי לאירוע, המחיר הוא מחיר הגיוני ליום כיף - קארטינג וגימיקנה, והוא גם חשוב לצורך קידום הענף הגווע הזה בארץ.

בהצלחה.

הלוואי וכולם היו מבינים כמוך את העניין.

• תוכן חדש...