Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על mitsubishi sportback?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לרכוש רכב חדש, כרגעה הרכב שעצרתי עליו הוא mitsubishi sportback 1.8, הרכב הנ"ל נכנס לי בתקציב ואהבתי אותו חיצונית.

השאלה שלי היא איך הדגם הזה מבחינת אמינות? וגם מבחינת התנהגות על הכביש וביצועים.

תודה מראש לעונים!

פורסם

כמו האחרים בקטגוריה.

אולי הוא יצרוך טיפה יותר דלק בתנאים מסוימים, אבל גם לא בטוח.

מבחינת אמינות לא שמעתי עדיין תלונה אחת אפילו עליו.

בדיוק אתמול הסתכלתי על אחד וחשבתי "למה שמישהו ייקח את גרסת הסדאן בכלל?

זה רכב טוב אם הוא עונה על הדרישות שלך.

פורסם

אמינות טובה סך הכל.

תיבת ההילוכים רציפה ועובדת סך הכל טוב, גם יש פדלים על ההגה, דבר שמוסיף לחדוות הנהיגה.

מבחינת מרווח היא סבירה והמנוע חזק.

אבל - שוק יד השניה שלה יחסית חלש ומחירי המשומשות נמוך ביחס לתמורה. לסבר את האוזן - ניתן לרכוש אחת מהדגם הזה מנוע 1.8 מפוארת במחיר נמוך ממאזדה 3 1.6 סטנדרטית..

כך שאם אתה הולך להשקיע 130K ברכב חדש, הייתי חושב על אפשרויות אחרות.

אופציה 1 - סיאט לאון 1.8 DSG . מוצלחת ואיכותית יותר לטעמי.

אופציה 2- הונדה סיוויק 5 ד' - גם כן איכותית יותר לטעמי. מבחינת המחיר - הונדה עושים כיום הנחות לא רעות.

אופציה אחרת - כל דגמי ה - 2.0 ליטר של המשפחתיות.. גם שם יש דברים נחמדים.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

רכב יפה, מאוד יפה - בייחוד הגרסא המאובזרת.

הוא נוח ויש לו נסיעה רכה

אמין מאוד והתחזוקה שלו צריכה להיות שפויה.

מיצובישי קצת שיפרו את נושא צריכת הדלק בדגמים האלה והמנוע הזה מגיע עם מספיק כוח בכדי להתאמץ פחות מהגרסא החלשה יותר.

אבל עד כמה שזה 1.8 ויש לו משהו כמו 140 סוסים, ההילוך הראשון שלו כבד והרכב גם מרגיש ככה בזינוק - כשחיפשנו לרכוש רכב חדש, זה קצת אכזב אותנו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...