Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית הנעה קטנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם מדובר באופונע XT350

נכון שזה לא אוטו אבל העיקרון הוא דומה

אז ככה סיימתי לבנות את המנוע דיי מחדש אפשר להגיד(הטימינג בסדר לכל מי שחושב שזאת הסיבה)

והבעיה היא שהוא מניע לי (בקיק אין סטרטר) רק שאני שם ספרי להנעה ממש באותו שניה שאני שם אותו הוא ישר מניעה.

עכשיו השאלה שלי האים זה רק קשור לקרבורטור או שיש עוד משהוא כמו :ניצוץ חלש או אולי כיוון שסטומים ) מכיוון שבספרי הוא מניעה בשניה אבל אז כבה.

תודה לכל העוזרים!!

8)
פורסם

סתימה בקרבורטור או בצנרת דלק.

איני מכיר את האופנוע הזה מקרוב אך בכללי, בדוק אם מגיע דלק מהפילטר לקרבורטור.

במידה ומגיע דלק לקרבורטור אז כניראה שהקרבורטור נסתם ויש לפרק אותו ולבצע ניקוי ייסודי, בדוק איזה קרבורטור מותקן באופנוע אם הוא של MIKUNI.

אם הוא מניע עם ספריי אז יש ניצוץ, הבעיה היא בדלק(קרבורטור), הכי חשוב שאם אתה לא מבין בקרבורטורים אז אל תיגע בברגי הכיוון שלו(!)

פורסם

תודה לך, כך גם אני חושב . פרקתי כבר בעבר את הקרבורטור והמצופים שלו היו תקועים וזה גרם לנזילת דלק מימנו.

יכלול להיות שהוא נסתם כי ישב בתוך שקית איזה חצי שנה אז הגיעה הזמן שאני יעשה לו פרוק לגורמים .:twisted:

אם למשהוא יש עוד השערה או תופעה כזאת שהוא נתקל בה אני ישמח לדעת.!!

8)
  • תוכן חדש...