Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התקבלה בביתי הזמנה לקורס בסיסי בנהיגה נכונה ("נהיגה מונעת").

מדובר ב-2 עבירות שביצעתי, הראשונה ביוני 2009 בגינה קיבלתי 8 נקודות (מהירות מופרזת), השניה בוצעה ביוני 2010 בגינה קיבלתי 6 נקודות (נהיגה ללא חגורה).

 

את הדו"ח על עבירת המהירות מעולם לא קיבלתי... מדובר בדו"ח שהגיע לחברה שכן נהגתי ברכב ליסינג שלה (שלא היה שלי אלא של עובד אחר). כך או אחרת הם עשו בדיקה וגילו שבאותו הזמן הרכב היה אצלי, חתמתי על תצהיר ושכחתי מהעניין. לא קיבלתי מאז דו"ח הביתה או דרישת תשלום וכו' (כל הסיפור של התצהיר וכו' היה כשנה בערך אחרי האירוע עצמו).

 

ברם, "נזכרתי" בעבירת המהירות רק כשקיבלתי המום הזמנה לנהיגה מונעת כי זכרתי שיש לי רק עבירת אחת של חגורה ואז ראיתי שנזקפה לחובתי עבירת המהירות ההיא מלפני שנתיים אבל דו"ח לא קיבלתי.

 

האם אני צריך לפנות אליהם לקבל דו"ח ולשלם? מן הסתם אינני רוצה להעיר את המתים אבל גם אינני רוצה לקבל כפל קנס ולשלם אלפי שקלים בעוד שנה כי היום אני כבר לא יכול להגיד ש"חתמתי על תצהיר ושכחתי מהעניין" אחרי שקיבלתי זימון לנהיגה מונעת. או שנסיבות העניין, לאחר כשנה פלוס מינוס, הם יכולים רק לחייב אותי בנקודות ולא בכסף או שבכלל זה נפל בין השולחנות ועדיף לסתום כי האחריות היא שלהם??!

 

תודה.

פורסם

אם לא הגיע לך דרישה לתשלום פשוט אל תשלם.

מקסימום תתקשר למוקד הקנסות ותבדוק אבל באמת לא צריך להעיר את המתים

×
×
  • תוכן חדש...