Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום הנעתי את האימפרזה 2005 שלי כרגיל ומשום מה מוט ההילוכים " נתקע " ולא זז לי מ parking.

בהתחלה חשבתי שההגה ננעל לי אבל ההגה הסתובב בחופשיות, בלם היד משוחרר, לא חסר שמן גיר, הכל תקין כביכול.

לאחר מס' ניסיונות והתייעצות עם חבר, גיליתי שבתיבת ההילוכים בצד ימין יש פנל קטנטן מלבני. פתחתי אותו, ויש שמה לחצן כזה.

וכאשר לחצתי חזק על הלחצן ותוך כדי ניסיון להזיז את מוט ההילוכים, אז המוט השתחרר וזז חופשי לכיוון R N D וכו'.

הבעיה היא עכשיו שכל פעם שמוט ההילוכים מגיע למצב P אז הוא שוב " ננעל ", ורק באמצעות לחיצה על הלחצן הקטנטן בחוזקה מוט ההילוכים זז.

מחר אני מתכוון ללכת למוסך המורשה של סובארו ולברר מה הבעיה.

אבל בינתיים רציתי לדעת האם מישהו נתקל כבר בתופעה כזו או מכיר?? מה יכולה להיות הבעיה, וכמה עלות התיקון???

אשמח להתייחסויות.

תודה

פורסם

יש שתי אפשרויות -

יוניט אור בלם לא תקינה - תבדוק אם נידלקים אורות בלימה מאחורה כשאתה לוחץ על הברקס.

סולנאויד (מגנט חשמלי) שנועל את ידית ההילוכים לא תקין.

פורסם

היי,

אינני מכיר את מבנה הרכב של סובארו אבל קרה לי מקרה דומה בפג'ו 306 שלי.

נתקעתי בפארק הירקון בחניה ומה שהציל אותי היה ניידת השרות של הביטוח שלי - הבן אדם ישר ניגש למנוע וראה שהכבל שמגיע מידית ההילוכים לא יושב בתוך הקליפס שלו ( חצי ירח ), בעזרת לחץ ודחיפה קטנה הבעיה נפתרה.

אצלי זה נמצא מתחת לפילטר אוויר במנוע .

מקווה שזה עזר .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=267531

פורסם

אורות הבלם תקינים.....

שווה ללכת למוסך מורשה עם בעיה כזו או מוסך רגיל גם טוב.

מישהו יודע מה העלות של תיקון דבר כזה.

פורסם

קבלו תיקון, אורות הבלם לא היו תקינים.

הייתי היום במוסך מורשה של סובארו בב"ש, קהירי. ראשית חייב לציין את האדיבות, ממש הופתעתי לטובה.

הבעיה ברכב היתה שהפיוז של אורות הבלמים נשרף עקב איזה קצר קטן באחד החוטים, החליפו לי את הפיוז וביצעו תיקון לחיוט.

עבודה מהירה ( 10 דק ) ומקצועית, ובנוסף אפילו שחררו אותי לשלום ללא תשלום.

• תוכן חדש...