Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 40000 לפאסאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מחפש המלצה היכן לעשות טיפול 40000 לפאסט 2008tsi

ואם מישהו יכול להסביר מה עושים בטיפול הזה? וכמה זה אמור לעלות?

תודה לכולם

פורסם
1. אם תגיד באיזה איזור אתה יוכלו לעזור לך.

2. למה טיפול 40,000 ? אתה אמור לעשות טיפול כל 15,000 לא?

אני גר בראשלצ אבל נייד באיזור המרכז

והאמת אין לי מושג קניתי את הרכב ב35000קמ

וכשאני מניע הוא רושם לי במחשב שצריך טיפול

פורסם

כמו שאמרתי אתה צריך לעשות טיפול כל 15,000 ק"מ לכן אני ממליץ לך לבדוק במוסך מורשה את היסטוריית טיפולי הרכב כך תקבל אינדיקציה לגבי זמן הטיפול, יכול להיות גם שבעל הרכב הקודם עשה טיפול אחרון ב 15,000 ק"מ ולא ב 30,000 ק"מ ובגלל זה המחשב רושם שצריך טיפול.

פורסם

בדיוק מה שחששתי, הכי שחשוב שתעשה טיפול בהקדם האפשרי כי עבר 25,000 ק"מ מהטיפול הקודם אז ככה אני מאמין שהטיפול הזה יכלול: שמן מנוע, פילטר שמן, פילטר אויר, פילטר מזגן, מצתים, וברקסים תלוי במצב שלהם, לגבי עלויות תלוי אם אתה רוצה לטפל במורשה או לא.

פורסם

מה ההפרשים במחיר?

והאם ברכב הזה חייב מורשה בגלל המחשב ?

זה לא יכול להזיק?

[ותודה רבה לך על התגובות

פורסם

תשמע את האמת מה שאני חושב זה שאתה צריך לטפל במורשה יכול להיות שהרבה לא יסכימו איתי (תבחר לך מישהו אמין וטוב) אבל לדעתי עם רכב שנת 2008 ועוד פאסט לא כדי לשחק מה גם שאתה על גבול סוף אחריות היצרן או שנגמרה לך כבר, הפרשים במחירים בטוח יהיו אבל תקן אותי אם אני טועה, אני מבין שאתה עושה סביבות ה 15,000 ק"מ בשנה שזה זמן טיפול עפ"י הוראות היצרן 15,000 ק"מ או שנה לכן ההפרש לא יהיה משמעותי כל כך וגם תקבל חלקים מקוריים ותהיה בראש שקט. אני יתן לך דוגמא אישית אני אוהב לטפל ברכבים לבד לא רק אוהב יותר מזה אני חי ברכב אבל עם הרכב של אחותי (טויוטה ראנקס 2005) אני לוקח למוסך מורשה טויוטה לא בגלל שאני לא יודע לטפל בה (אם אני מסתדר עם האמריקאיות..) אלא בגלל שעם טיפול פעם בשנה שלרוב רק שמנים ועולה סביבות 550 ש"ח אני מעדיף להיות שקט..

פורסם

תודה רבה לך

זה גם מה שאני חשבתי

רק שאני מתקשה לקבל מצמפיון הצעת מחיר

"צריכים לחזור אלי"

תודה רבה:)

פורסם

תראה לפי מה שידוע לי העלויות בצ'מפיון יותר גבוהות מטיוטה למשל אבל אני מעריך שטיפול כמו שאמרתי לך ללא ברקסים יעלה בסביבות ה 1200 ש"ח משהו כזה.

פורסם
בררתי ובאמת לא עשו לו טיפול מה15000 :(

כמה צריך לעלות הטיפול הזה?

וזה סכן את הרכב ליסוע איתו עכשיו?

עכשיו מבינים למה כל המכוניות בישראל, הומצאו להם בעיות שרק בארץ הקסומה שלנו קיימות.

אתה לא היחידי, אני בטוח שיש עוד כמה מיליונים כמוך בארץ.

מצב כזה, הורדת לצרפתיה 3 שנים מהחיים שלה.

סע כמה שיותר למוסך, בטח השמן כולו שחור מסריח.

מקרה כזה בנאדם אחר היה דוחה עוד 15KKM, זה אומר ש40KKM לא החליפו שמנים וכל השאר, ומתחילות הבעיות אחרי שנה, ואחרי שנתיים הולך מנוע.

רשלנות של זה שמכר לך אותו, זה מנוע TSI, אצלו זה יותר קריטי הטיפולים בזמן.

• תוכן חדש...