Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כאשר אני לוחץ על הכפתור "מתג אוויר חיצוני ", ניתן להבחין שהנורה נדלקה, אך לא יוצא שום משב רוח, אפילו הקליל ביותר.

בדקתי זאת כמה פעמים, כולל בכבישים בין- עירוניים, אך שום דבר, פשוט לא יוצא אוויר.

האם זה תקין?

מדובר בניסן אלמרה ובמערכת בקרת אקלים.

נ.ב

צירפתי תמונה של הכפתור.

פורסם
שלום לכולם,

כאשר אני לוחץ על הכפתור "מתג אוויר חיצוני ", ניתן להבחין שהנורה נדלקה, אך לא יוצא שום משב רוח, אפילו הקליל ביותר.

בדקתי זאת כמה פעמים, כולל בכבישים בין- עירוניים, אך שום דבר, פשוט לא יוצא אוויר.

האם זה תקין?

מדובר בניסן אלמרה ובמערכת בקרת אקלים.

נ.ב

צירפתי תמונה של הכפתור.

לא תקין וכנראה המנוע סרוו של הסירקולציה תקוע על מצב סירקולישן

צריך לבצע אבחון עצמי למערכת ולראות קודי תקלה

קפוץ למורשה

פורסם

המכונית עברה טיפול תקופתי לפני שבוע. ברוב טיפשותי, שכחתי להסב את תשומת ליבם לכך.

כחלק מהטיפול התקופתי, המכונית עברה סריקת תקלות וכנראה שהכל יצא חלק, כיוון שלא אמרו לי על כך, דבר.

האם אתה יכול להעריך לי את סביבות עלות התיקון, בבקשה?

האם התקלה היא "חמורה"? יכול להוביל לנזק כלשהו ?

תודה.

פורסם

ניגשתי למוסך מורשה יבואן, אשר אני נוהג לטפל בו.

מנהל העבודה ראה את המכונית וטען כי אכן קיים מחזור אוויר, אבל אני לא אמור להרגיש אותו. ז"א שמשב רוח לפנים, אני לא אמור לקבל אף פעם. הוא טען כי כך זה במכונית הספציפית שלי.

האם התשובה הזו הגיונית?

תודה.

• תוכן חדש...