Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השפריצרים הזוהרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסלחו לי אבל גם חצי משיפורי המנוע / מרכב שאנשים פה עושים במכוניות שלהם - גם הם לא חוקים , אז צאו מזה שזה לא חוקי ,

זה פשוט עעעעערסי בטירוף במיוחד על סובארו פשע / פיאט אונו רשע למיניהן..

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אף אחד מכם לא התייחס לאורות הניאון מתחת לרכב.... לפי דעתי זה ממש לא ערסי!! זה אפילו דבר יפה לאללה כמו במהיר ועצבני.... וגם להחליף את נורות החנייה.... אלה שנדלקים בסוויטצ' אחד איפה שהפנסים... אני רוצה להחליף אותם לצבע ירוק או כחול... וזה דווקא כן פנס חיוני לנסיעה... אז זה כן חוקי?

וניאון?

פורסם
אף אחד מכם לא התייחס לאורות הניאון מתחת לרכב.... לפי דעתי זה ממש לא ערסי!! זה אפילו דבר יפה לאללה כמו במהיר ועצבני.... וגם להחליף את נורות החנייה.... אלה שנדלקים בסוויטצ' אחד איפה שהפנסים... אני רוצה להחליף אותם לצבע ירוק או כחול... וזה דווקא כן פנס חיוני לנסיעה... אז זה כן חוקי?

וניאון?

לפי מה שאני יודע ניאון מתחת לאוטו חוקי אך ורק בעמידה, אבל את זה שמעתי מחבר שלי ואני לא בטוח בזה . . .

תעשה לעצמך טובה ואל תצבע את הפנסים, לפני כמה ימים ראיתי ג'יפ צ'ירוקי (אם אני לא טועה) עם פנסים ירוקים, זה פשוט מזוויע, אני לא ידעתי אם לצחוק או לבכות כי אלו היו הפנסי דרך שלו !!!!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קודם כל בואו נבדיל בין אורות חניה (לא מפריעים לאיש) לשפריצרים שכן מפריעים ולא חוקיים (חבר שלי קיבל דוח - כמה מצחיק נראה לי שהוא היחיד בארץ). השפריצרים האלה מסנוורים לעניות דעתי (כמו שאמרתי לדעתי) מכוערים וזה מזכיר לי תסובארו פשע של הערבים והונדה סיוויק טייפ ערס . עכשיו שיפורי מרכב ומנוע לרוב חוקיים (פילטר, ציפ ואגזוז זה 99% )

וגם לא מפריעים לרכב אחר בזמן נסיעה.

פורסם

וניאון?

לפי מה שאני יודע ניאון מתחת לאוטו חוקי אך ורק בעמידה, אבל את זה שמעתי מחבר שלי ואני לא בטוח בזה . . .

תעשה לעצמך טובה ואל תצבע את הפנסים, לפני כמה ימים ראיתי ג'יפ צ'ירוקי (אם אני לא טועה) עם פנסים ירוקים, זה פשוט מזוויע, אני לא ידעתי אם לצחוק או לבכות כי אלו היו הפנסי דרך שלו !!!!!

בסדר אבל התכוונתי לחנייה.....! ואני לא צובע... אלא מחליף לנורה ירוקה... ראיתי סיאט טולדו משופרת אצלי בעיר עם הנורות האלה וזה ממש פצצה!!! הקטע אם זה חוקי כי אחרי שבועיים הוא כבר הוריד את הנורות.... וניאון... מה סדרי גודל במחיר ובכלל אם צריך לעשות דברים מיוחדים ברכב כדי שזה יתאים?

פורסם

אני ראיתי דבר עוד יותר מזוויע בארץ..

באמת גורם לחשוב על האנשים פה בארץ..

BMW משנות השמונים עם פנס אחורי מרכזי (מעל ללוחית רישוי) בנוסף לפנסים הסטנדרטים, שיכול להאיר את כבישי ארץ ישראל בנסיעה R.

כמו שרועי אמר, מופע אור קולי..

וראיתי גם מכוניות ששמים את השפריצרים הזוהרים בתוך הרכב... זה בכלל..

ללא מילים..

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אני ראיתי דבר עוד יותר מזוויע בארץ..

באמת גורם לחשוב על האנשים פה בארץ..

BMW משנות השמונים עם פנס אחורי מרכזי (מעל ללוחית רישוי) בנוסף לפנסים הסטנדרטים, שיכול להאיר את כבישי ארץ ישראל בנסיעה R.

כמו שרועי אמר, מופע אור קולי..

וראיתי גם מכוניות ששמים את השפריצרים הזוהרים בתוך הרכב... זה בכלל..

ללא מילים..

השפריצרים בתוך הרכב זו גם בדיחה טובה !!!!

ראיתי פעם מישהו עם לא פחות מ-8 שפריצרים כחולים וירוקים כאלה בתוך האוטו !!!!!!!! זה מופע אור קולי :evil: . . .

ובקשר לניאון, תפנה לאלמנט החמישי דרך הפורום של מקס טיונינג (כשהוא יחזור לחיים), הם נתנו פעם הצעה על ניאונים 8'' ו-16'' כולל בורר שמשתנה לפי המוזיקה (אם אני לא טועה זה עלה משהו כמו 150 ש"ח) . . .

בכל מקרה, יש היום משהו חמוד כזה, קצת יותר קטן מהשפריצרים בשביל התא מטען למי שרוצה לשים תאורה למערכת (זה עולה 20 ש"ח או משהו כזה) . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...