Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

60-70K, חסכוני ואמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא חייב לענות, אבל אני ממש חייב לשאול ולא בגלל דעות כאלו ואחרות.

זה פשוט באמת מעניין אותי.

אם הבטיחות היא מעלה ראשונה אצלך, ולכן לקחת פיקנטו ולא פאנדה, אבל אתה מאוד מאוכזב מזמן ההמתנה הלא הגיוני של 8 חודשים לרכב שלך, ככה זה נראה לפי הסמיילי שלך בכל אופן והתקציב הוא עד 70K, למה לא הלכת על הקליאו החדשה?

שמספקת יותר בטיחות וזמן המתנה של חודש בערך?

ואני לא מדבר עכשיו על שאר הדברים שהיא מציעה.

עשית עליה נסיעת מבחן ולא אהבת? או שלא בחנת אותה בכלל?

אני באמת מעוניין להבין למה הפיקנטו שווה זמן המתנה של 8 חודשים?

פורסם

שאלה טובה.

למעשה יש לי נסיעת מבחן עליה מחר :wink:

מצד שני לחבר שלי הייתה קליו (דור ראשון) שהתפרקה כבר בגיל 4 (והייתה אצלו במשפחה כל הזמן הזה, בלי התעללות).

למעשה, מרוב הדברים שנשברו בה והוחלפו, אני יכול לטעון שהיו לו 2 רנו קליאו :lol:

אני לא יודע כמה מזה רלוונטי לקליאו דור 3 אבל הרכב צריך ממש להפיל אותי מהרגליים כדי שאני אתגבר על הטראומה.

והניסאן הידנית עוד לא פה. כך שהרבה ברירות אין לי.

אם פיאט יביאו את הפנדה 2012 בקרוב ובאותו המחיר ...

the london underground is not a political movement

פורסם

אוקי, נסעתי על הקליאו.

רשמים - אוקי, האוטו גדול גדול יותר, אני לא חולק על זה. רק שהמרחב הנוסף הולך על תא מטען ולא על מקום במושב האחורי. כך או אחרת 99% מהזמן אני אהיה לבד באוטו כך שפרט לסביבת הנהג (שנוחה ב-2 המכוניות) המרחב הפנימי פחות חשוב.

איבזור - פלוס מינוס אותו הדבר עם הקיה - פרט לבקרת שיוט (על גיר ידני ?!). בקרת שיוט לא נשמע שימושי במיוחד על כבישי ארצנו באיזור המרכז - קודם שיהיה מרחב לשייט בו :-)

ובתמורה לכל זה הוא עולה לי ~10K יותר מהקיה (באיבזור זהה). בהתחשב בזה שעד לפני חודש הייתי בסרט שאני קונה משומשת ב-40K, להגיע עכשיו ל-75K קצת גדול עלי.

אולי להסתדר בתחבורה ציבורית ישבור אותי בדרך, אבל נכון לעכשיו אני אחכה :-(

פורסם

מישהו כתב היום בפורום השכן על שירות ויחס מאוד גרועים שהוא קיבל בסוכנות קיה וגם אצל היבואן. אם זה פקטור מבחינתך, לי יש ניסיון מאוד טוב עם UMI שמייבאים את שברולט ויש כאן לא מעט שמרוצים מהספארק שלהם.

פורסם

כן, גם אני ראיתי סוכני מכירות אדיבים יותר מימי חיי, אבל הנחתי שזה סתם העומס.

תוכל לשים קישור לדיון שאוכל להחליט האם יש לי ממה לפחד?

אני לא אוהב את העיצוב של הספארק. סובייקטיבי, אני יודע, אבל זה מה יש.

ואם כבר רכבים שהתעלמתי מהם, יש דעות על ה-I10 ?

• תוכן חדש...