Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך מותחים את האמברקס ביונדאי אקסנט 2000 1.5L ?

זה מסובך צריך מכונאי בשביל זה או שאפשרי בבית כי אפשר להגיד שיש לי כלים ואני יכול לארגן כלים של מכונאי אם צריך.

Kill the ROAD and not YOURSELF

לכולם שמי שגיא תמיד שמח לעזור :)

כרגע סיוויק 05'

פורסם

מחזק את דבריו של צבי ובמעט מהרכבים המתיחה נעשית מתחתית הרכב כמו למשל בדייהו רייסר. רק אוסיף שבעת מתיחת הכבל אני נוהג להרים את החלק האחורי של הרכב שגלגליו האחוריים יהיו באויר שבשבילי זו אינדיקציה למתיחה הכי מדוייקת כך שלא יהיה מתוח מידי ולא משוחרר מידי.

:)
פורסם
איך מותחים את האמברקס ביונדאי אקסנט 2000 1.5L ?

זה מסובך צריך מכונאי בשביל זה או שאפשרי בבית כי אפשר להגיד שיש לי כלים ואני יכול לארגן כלים של מכונאי אם צריך.

לא מסובך לחזק את המתיחה של הבלם יד ויחד עם זאת לא מומלץ לעשות זאת באופן חובבני ועצמאי, כי אתה עלול לגרום לביטול מנגנון הכוון האוטומטי של הבלמים או גרוע מכך, התחממות והיתפסות הבלמים.

פורסם

זהו שאני לא יודע איפה הספר נכון וגם בספר שמצאתי באינטרנט לא היה רשום אז אם אתם אומרים שלא כדאי לעשות את זה לבד כי צריך לפרק הרבה באוטו וצריך גם להרים את שתי הגלגלים האחוריים אז אני לא יעשה את זה ויחכה לטיפול הבא כדי להגיד להם לעשות את זה. תודה לעוזרים.

Kill the ROAD and not YOURSELF

לכולם שמי שגיא תמיד שמח לעזור :)

כרגע סיוויק 05'

פורסם

למען בטיחותך עשה זאת אך ורק במוסך.

יש דברים שאפשר לעבוד עליהם בבית ויש דברים שפשוט לא כדאי לך לגעת בהם כל עוד אין לך מושג בזה.

זה גם ייתן לך יותר שקט נפשי אני חושב.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...