Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש דיסק קשיח חיצוני2.5 אינצ' בגדלים של 320-500GB.

שמתי לב שלא כולם עובדים באופן מושלם עם סטרימרים.

אני אשמח להמלצה דיסק קשיח שעובד טוב עם סטרימרים ובמקרה שלי Xtreamer SideWinder

תודה!

פורסם

אין הרבה מה לרשום בנושא, כל כונן 2.5 יעשה את העבודה, wd / hitachi / samsung כולם טובים.

גם במהירות 5400 rpm זה מספיק לסטרימר.

מה זאת אומרת לא עובדים מושלם? יש לך דוגמאות?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

קראתי ביקורות בZAP שWD לפעמים עושים בעיות בחיבור לDVD ושימוש כנגנים. מצד שני אלו ביקרות של זאפ.

ראיתי אצל חבר דיסק קשיח חיצוני של TRANCEND אהבתי את ההגנה שהוא נותן, נראה לי אני אזמין כזה.

פורסם

בחלק מהדיוידי יש בעייה של מתח נמוך ביציאת היואסבי בדרך כלל מדובר על הדגמים הישנים.

מוציאים 300 מילי אמפר ודיסק קשיח דורש 450 מילי אמפר, מן הסתם שרק דגמים מסויימים יעבדו.

חוץ מזה יש חשיבות למערכת קבצים, לא כולם יודעים לקרוא NTFS , שלי למשל דורש FAT32 :(

אודי A4

דימה.

פורסם

בדיוק הבוקר הזמנתי WD passport 1TB

60 דולר (+2 דולר לקניית הקופון)

אם יש לך אפשרות להביא מארה"ב אז אל תחשוב פעמיים. היום אחה"צ (כששם יתעוררו) זה כבר לא יהיה בסטוק ...

passport.jpg

פורסם

ואוו זה מטורף שווה ביותר!

אצלי הדיסק קשיח יחובר ל XTREAMER

אני מעדיף לא לקנות אחד פנימי בגלל הניידות והעתקה מהמחשב הנייח לא דרך ויפי.

• תוכן חדש...