Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיוף שמשות- אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הרכב שלי בן 12 בערך והשמשות גם כשהן נקיות לגמרי עדיין קצת מלוכלכות וגם נראה כאילו יש בהן המון שריטות קטנות מאוד (אני מדבר בעיקר על השמשה הקדמית). יש דבר כזה לשייף את השמשות ? או משהו אחר שאפשר לעשות?

פורסם

באוטו שלי היה לכלוך על השמשות ששום דבר לא הוריד.

ואני מתכוון שום דבר. ניסיתי חומר לשמות, אלכוהול, אציטון, ועוד כמה דברים.

בסוף הלכתי למוסך פחחות בחיפה שבעד כמה מאות שקלים "שייפו" לי את השמשות עם נייר מיים.

העבודה לקחה כמה שעות ועבדו על זה מספר אנשים.

התוצאה הייתה טובה מאוד ופרט לשמשה האחורית (נגמר להם הכוח/חשק?), הכול יצא נקי כמו חדש וללא שריטות.

גם שריטות קטנות שהיו לפני נעלמו.

חוץ מזה, שמעתי שבפ"ת יש זגג שמתעסק בחידוש/תיקון שמשות. תריץ פה חיפוש ותמצא.

פורסם

אני באר שבעי :-(

יש לך מושג איזה רמה היה הנייר ? בוא נאמר 2000 ומעלה נשמע לי סביר כדי שלא יהיה שריטות אבל מצד שני זה לא יעשה כלום וגם יגמר תוך 2 דקות ולא יעשה עוד כלום אחר כך. ולמשל שעוברים על הפנס עם נייר מים לא רואים דרכו כלום אחר כך בלי לכה, אני לא רוצה שזה יקרה לחלון :shock:

גם הבנתי שיש לחלון ציפוי נגד קרינה UV אז אם אני אשייף לא ילך הציפוי ?

פורסם

אין שם איזה טכנולוגיה מטורפת.. תבדוק אם יש באזורך מוסך שמוכן להתעסק עם זה. מקסימום תעשה לבד פשוט זה יקח הרבה זמן ועצבים.

אין לי מושג באיזה נייר השתמשו בכל שלב (אני מניח שהיו כמה סוגים), לא הייתי שם כדי לבדוק.

גם חידוש פנסים עשיתי (לא באותו מקום) וזה נראה כמו חדש בלי שום לקה. כמובן שהיה ליטוש עם נייר מאוד עדין בסוף התהליך. אחרי נייר 1000-1500 זה באמת לבן לגמרי.

לא יודע אם יש ציפוי UV אבל אם כן נשמע לי הגיוני שהוא ישב בחלק הפנימי. תוודא את זה אם זה חשוב לך.

פורסם
אין שם איזה טכנולוגיה מטורפת.. תבדוק אם יש באזורך מוסך שמוכן להתעסק עם זה. מקסימום תעשה לבד פשוט זה יקח הרבה זמן ועצבים.

אין לי מושג באיזה נייר השתמשו בכל שלב (אני מניח שהיו כמה סוגים), לא הייתי שם כדי לבדוק.

גם חידוש פנסים עשיתי (לא באותו מקום) וזה נראה כמו חדש בלי שום לקה. כמובן שהיה ליטוש עם נייר מאוד עדין בסוף התהליך. אחרי נייר 1000-1500 זה באמת לבן לגמרי.

לא יודע אם יש ציפוי UV אבל אם כן נשמע לי הגיוני שהוא ישב בחלק הפנימי. תוודא את זה אם זה חשוב לך.

אם אתה עושה עם נייר אפילו 2000 על פנסים לא משנה מה עשית קודם ואיזה תנועות והכל אתה לא תראה דרכם כלום בלי לכה!

פורסם

עובדה שזה מה שעשו לי ויצא כמו חדש.

יכול להיות שהיה גימור של נייר 2500 בסוף, לא התעמקתי.

בכל אופן, זכוכית זה לא פלסטיק.

אם ממש בא לך לנסות לבד, תמצא איזו שמשה שאפשר לערוך בה ניסויים ותנסה לשפשף עם נייר 2000-2500 ולראות מה יוצא.

בהצלחה.

• תוכן חדש...