Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ רכישת רכב עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב עדיף שיהיה ידני אם אין אז אוטומטי, יפני, האצ'בק, שיהיה כמה שיותר חסכוני בדלק,

כל יום אני נוסע מעל 70 ק"מ ביום מביתי עד מכללה וחזור.

כבר דיברתי עם מכונאי ואמר לי להתרחק מפיאט פונטו ספייס יש כמה בעיות נקודתיות.

אני מחפש אלטרנטיבות אחרות ומה אתם ממליצים?

פורסם

מיקיש!

בבעלותי פונטו ספייס 2002 ידנית, מזה כשנתיים, שעברה 170,000 ק"מ.

מלבד טיפולים רגילים, וגיר שהלך, לא היו בעיות מיוחדות.

הטיפולים סה"כ פשוטים והחלפים זולים, ואין צורך לטפל בה דווקא במוסכים מורשים, מה שיכול להוזיל את עלויות האחזקה.

צריכת הדלק היא כ-1 ליטר ל-15/16 ק"מ ריאלי בנסיעה בינעירונית, 1 ל-12/13 בערך בנסיעה עירונית.

החסרון בעיני הוא נוחות הנסיעה ובידוד הרעשים. אמנם המנוע שקט, אך תיבת הנוסעים לא כ"כ מבודדת.

סה"כ אני מרוצה ממנה, בפרט ביחס למחיר.

בתקציב שלך, נראה לי שניתן למצוא אחת משנתון די מתקדם, שזה גם יתרון בפונטו.

מקווה שעזרתי ובהצלחה

פורסם
מיקיש!

בבעלותי פונטו ספייס 2002 ידנית, מזה כשנתיים, שעברה 170,000 ק"מ.

מלבד טיפולים רגילים, וגיר שהלך, לא היו בעיות מיוחדות.

הטיפולים סה"כ פשוטים והחלפים זולים, ואין צורך לטפל בה דווקא במוסכים מורשים, מה שיכול להוזיל את עלויות האחזקה.

צריכת הדלק היא כ-1 ליטר ל-15/16 ק"מ ריאלי בנסיעה בינעירונית, 1 ל-12/13 בערך בנסיעה עירונית.

החסרון בעיני הוא נוחות הנסיעה ובידוד הרעשים. אמנם המנוע שקט, אך תיבת הנוסעים לא כ"כ מבודדת.

סה"כ אני מרוצה ממנה, בפרט ביחס למחיר.

בתקציב שלך, נראה לי שניתן למצוא אחת משנתון די מתקדם, שזה גם יתרון בפונטו.

מקווה שעזרתי ובהצלחה

הלוואי על כולנו בעיות לא מיוחדות כמו שהיו אצלך :)

ולפותח השרשור, אני ממש לא חסיד של פיאט אבל בתקציב שלך אתה יכול להביא פונטו ספייס 2006 ועוד ישאר לך עודף.

כמה כבר לא אמין יכול להיות רכב (שטיפלו בו כמו שצריך כמובן) משנתון 06?

• תוכן חדש...