Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו נתקל באתר www.hknbac.com

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

במקרה קיבלתי אימייל פרסום מהאתר הנל ונכנסתי לבדוק על מה הם מדברים.

המחירים באתר כול כך נמוכים שזה מחשיד, מישהו נתקל בזה?

אודי A4

דימה.

פורסם

המחירים שם נמוכים בצורה מחשידה, אייפון 4 ב200 דולר או מקבוק I5 ב300 דולר - זה נשמע טוב מדי בשביל להיות אמיתי.

סיכוי לא קטן שמדובר בעוקץ.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אתר סיני,עם מחירים מצחיקים מאוד, אין לו שום איזכור בשום מקום אחר באינטרנט, אין שום סימן של פייפאל באתר שלהם.

מה שמביא אותי למסקנה המתבקשת שזה אתר שיקח לך את הכסף אבל לא ישלח לך כלום.

V5

פורסם

יש התקדמות :)

פניתי במייל לתמיכה שלהם בשאלה של איך אני יכול לסמוך עליכם, בחזרה קיבלתי תשובה אם צירוף שך תעודת זהות ותעודת עסק בסינית!! לפחות הבחור שענה טוען שזה זה.

הלכתי שלב קדימה ושאלתי אם אפשר לשלם דרך פייפאל, בינתיים אין תשובה כנראה שהם לא אהבו את העניין, ניסיתי לבצע הזמנה של 20$ אבל באתר אין דרך לשלם, ההזמנה אומנם בוצעה אבל אין אף בקשה לתשלום.

אודי A4

דימה.

פורסם

אם אין שום אפשרות להזמין בפאיפל, אל תחשוב בכלל על להזמין משם.

מה גם שרוב האתרים הללו, לא באמת נפתחים כדי לעקוץ לקוחות כמוך, לפחות לא בצורה ישירה!

הרעיון הוא לפתוח חברה פיקטיוית אנונימית offshore, באחת ממדינות מקלט המס- פנאמה, סי שלס וכו׳, לפתוח לחברה חשבון בנק אנונימי- אגב הכל נעשה בתכתובת אי מיילים, ובאמצעות סריקה של פספורט/ת.ז חתומת נוטריון מזויפת כמובן, לא בעיה להשיג במדינת עולם 3, והרי לך חברה עם חשבון בנק שפתוחה על בעלים שבכלל לא יודע שיש לו חברה, אם החשבון בנק הזה אתה מקבל כרטיס אשראי למשיכות יומיות של עד 10k דולר.

במקביל הם פותחים אתר אינטרנט שמוכר כלום, יכול להיות אפילו אוויר.

ומתחילים לסלוק שם מאות ואלפי כרטיסי אשראי גנובים שיש להם, וכל יום מושכים את המזומן.

כעבור x זמן עוברים לאתר אחר.

שימוש נוסף לאתרים האלו הוא דייג של הפרטים שלך, במקרה הטוב תקבל את המוצר, אבל בעתיד הפרטים שלך ישמשו אותם כדי לסלוק סכומים יותר גדולים, במקרה הרע, גם מוצר לא תקבל.

בכל אופן, לא ממליץ אפילו לנסות גם ב5 דולר להזמין, ה5 דולר שתפסיד היום, יהיו 100 יורו עוד חצי שנה עד שנה.

פורסם

אני לא מתכוון להזמין כלום לפני שאני מוודה שזה אמיתי וכו.

מה שמעניין שאין בכלל מודול לתשלום באתר, לא פייפאל/אשראי/וכו ההזמנה יוצאת מבלי שתשלם בדילוג על אמצאי תשלום.

חוץ מזה זה זיוף 100% אפילו המשלוח זול מידי, פלזמה 50" במשקל 35ק"ג משלוח אם UPS 30 דולר?

אודי A4

דימה.

פורסם

מחירים זולים מידי תמיד גורמים לאנשים לחשוד.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

Wonka מן הסתם מצלמה שעולה באיבאיי 2500-3000 אלף דולר שם עולה 480$ מן הסתם שאני יחשוד שמשהו פה לא בסדר.

אודי A4

דימה.

פורסם

א אמרתי שלא חושדים בצדק , להפך אני חושב שהם היו צריכים לפרסם מחירים נמוכים ב20% לא יותר .

אף אחד לא יאימן להפרשי מחירים כאלו .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...