Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא למיאמי

פה נוסעים על היאבוסה בכביש המהיר בתחתונים, והכל חוקי וכשר...

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

זה מותאם לאוכלוסיה.. מפני שלרוב ילדים ללא רשיון לרכב נוהגים על זה בארץ, עוברים על חוקי התנועה בלי בושה ומפריעים ומסכנים את הסביבה, הוציאו את זה מהחוק..

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
הילד הזה נראה בית שימוש, ככה שלא איכפת לו אם זה חוקי או לא...

שלום למאבחן הנערים שלנו.

איך קבעת שהוא בית שימוש? כי הוא לובש קפוצ'ון?

ההגה הוא עגול!

פורסם
בכל העולם מותר לינסוע על טרקטורונים בערים. לפני חודש הייתי בפראג וראיתי מלא כאלה בתוך העיר. בארץ יודעים יותר טוב....

למרות שהערה הזו נכתבה בציניות, כנראה שלפחות במקרה הנ"ל, זה נכון :).

כל המיול למינהם, תמיד, אבל תמיד, היו מלווים בנהיגה פרועה ובמוזיקה גבוהה במיוחד - מטרד לא קטן, בטח שבעיר.

אחרי שהחוק בנושא, נכנס לתוקף, נהיה יותר רגוע וכייף לנהוג בכבישים (בכל באופן יחסי, כן?:)).

פורסם

המיול הזה שמושא לנהיגה פרועה בעינך מגיע ל45 קמ"ש,עושה מ0-45 ב73 שניות בערך ואופנים לוקחות אותו בפתיחה.

אני לא יודע איך אפשר להקביל כלי כזה לנהיגה פרועה.

פורסם

באף מדינה (ישראל, ארה"ב, איטליה) לא מותר לרכוב על טרקטורים בעיר בכלל כי זהו מכונה שלא מיועדת לשימוש בכביש כלל וכלל אלא רק למסלול סגור. בדיוק כמו אופנועי מוטוקרוס. מצד שני לטרקטורון המיועד חוץ מהעובדה שיש לו אור ברקס וכנראה אור רגיל יש לו גם מאותתים לפי התמונה הנ"ל. אז כלי לשימוש בשטח בלבד כנראה שהוא לא. מה שכן, לגבי חוק חבישת הקסדה זה תצטרך לשאול חברים שגרים באנגליה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ייתכן מאוד, לכן הבאתי בתור דוגמה מדינות שידוע לי בוודאות שאסור.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם
טרקטורונים כן חוקיים לכביש בארצות הברית ומה שלא חוקי יכול להיות חוקי אחרי כמה שינויים כמו הוספת איתותים וכדומה.

http://static.stateparks.utah.gov/docs/Street_Legal_ATV_Requirements.pdf

צודק בהחלט, ישנם קיטים שקונים לאופנועים מוטוקרוס ועושים להם הסבה. אבל אז צריך ללכת למשרד הרישוי(DMV) ולעשות רישוי לכלי ולהעביר אותו טסט. מבחינת כלי להתנייד איתו מנקודה א לנקודה ב זה ממש לא פרקטי ולא משתלם כלכלית שהארי מכונות כמו אופנועי מטוקרוס וטרקטרונים המיעודים לשטח עובדים על שעות מנוע ולא על ק"מ. סע על כזה דבר מהסופר, לדואר ולבקר את סבתא ובום, כבר עשית קרוב ל 45 דקות או אפילו יותר במונה השעות שלך.

בכל מקרה החוקים שונים ממדינה למדינה.

• תוכן חדש...