Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסית לחפש בפרוקיות למינהן? אם תמצא שם משהו כזה הוא יהיה הרבה יותר זול מכל אפשרות אחרת. אפשר פשוט להרים טלפון לכמה פרוקיות ולבדוק אם יש להם כזה רכב.

יש סיכוי שסרן של 205 מתאים?שווה לבדוק..

בהצלחה

אלי

פורסם
ניסית לחפש בפרוקיות למינהן? אם תמצא שם משהו כזה הוא יהיה הרבה יותר זול מכל אפשרות אחרת. אפשר פשוט להרים טלפון לכמה פרוקיות ולבדוק אם יש להם כזה רכב.

יש סיכוי שסרן של 205 מתאים?שווה לבדוק..

בהצלחה

אלי

המחיר פה לא משנה, הביטוח משלם לו גם ככה, אני אומר לך על חדש מהחברה שיזמינו וזה בעיה של הביטוח זה הכל! תתקעש קצת על מה שאתה רוצה.

ואתה יודע מיכאל אני עדיין צריך ג'נט

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אחי אני הזמנתי משהו מפיגו-במוסך המרכזי

ושם אמרו לי עד שבועיים גג החלק מגיע....

והוא באמת הגיע אחרי שבועיים

ניסית לדבר עם המחסן ישירות????

03-6710568- ותבקש את אמנון או לא חשוב פשוט תסביר מה אתה צריך..

בכל אופו כדאי ועדיף ללכת לשם באופן אישי-הם לא אוהבים שמדברים איתם בטלפון בקשר לכמה עולה? וכמה זמן?.. :?

בהצלחה וצר לי בישבילך

פורסם

מה כל המהומה כאן??? זה מאוד פשוט.

נכנסו בך- מזל טוב.

לך למוסך איזה שתרצה המוסך יזמין שמאי , השמאי יחליט מה הנזק (הסרן בין היתר לפי דבריך) תלך לשרודר (בני ברק)תזמין את החלק (הוא יגיע בערך תוך 10 ימים..) תתקן את הרכב תן צ'ק דחוי לעוד כחודשיים למוסך. תתן את כל הדוח של השמאי לסוכן ביטוח שלך והוא כבר יעשה את כל שאר העבודה. אתה תקבל את כל כספך בחזרה ואני מאמין שגם עוד על ירידת ערך מסוימת.

יום טוב ובהצלחה 8)

נ.ב: את החלק בשרודר תצטרך לקנות במזומן...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

גם לי לא ברור מה עושים מזה כזה עיניין.פיז'ו חייבים להחזיק את החלק.גם לי זה קרה עם תושבת מזגן וגם לי זיינו את השכל שאין וכו וכו-אז פניתי לאיגוד יבואני הרכב ש"ירעננו" לפיז'ו את הזיכרון.תוך כמה ימים,באופן מפתיע,הם השיגו תושבת.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...