Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סיטרואן ברלינגו שנת 2000 ויש לי חלק שבור במכסה של הדלק

המכסה עצמו תקין לגמרי אבל החלק שהוא ננעל עליו (איפה שמכניסים את ידית התדלוק) שבור

איך קוראים לחלק הזה ?

אפשר להחליף אותו לבד ?

כמה זה עולה ?

תודה רבה.

פורסם

מדובר בפיה של מיכל הדלק, היא נשברת ברכבים שיש בהם "פזומט" או כל התקן תדלוק אוטומטי אחר שהטבעת שלו מותקנת חיצונית מסביב לפיה.

הפיה הינה חלק מצינור מילוי מיכל הדלק - ולכן עליך להחליף את צינור מילוי מיכל הדלק. כמדומני המקט של הצינור הוא 1503Z6. העלות (אל תתפוס אותי במילה) אמורה להיות באיזור ה 200 שקל אם זכרוני אינו מטעה אותי - לחלק חדש ומקורי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מדובר בפיה של מיכל הדלק, היא נשברת ברכבים שיש בהם "פזומט" או כל התקן תדלוק אוטומטי אחר שהטבעת שלו מותקנת חיצונית מסביב לפיה.

הפיה הינה חלק מצינור מילוי מיכל הדלק - ולכן עליך להחליף את צינור מילוי מיכל הדלק. כמדומני המקט של הצינור הוא 1503Z6. העלות (אל תתפוס אותי במילה) אמורה להיות באיזור ה 200 שקל אם זכרוני אינו מטעה אותי - לחלק חדש ומקורי.

איציק

תודה תודה תודה - אכן יש שם טבעת לא בשימוש של פזומט

אתה יודע איפה ניתן לרכוש את החלק באזור המרכז ?

לגבי הפזומט שלא בשימוש - איך מורידים אותו ?

פורסם

כשאתה מחליף את הפיה, תפרק את הטבעת של הדלקן/פזומט.

ממנה החוט ממשיך דרך משקוף דלת צד לתא המטען, לאיזור בו מאוחסן הג'ק ומפתח גלגלים. שם ברוב המקרים מתקינים את ה"מוח" של הדלקן/פזומט. המוח בטח כבר מפורק.

תשלוף את החוט עם הטבעת וזהו.

מהאיזור של ה"מוח" יוצאת עוד צמת חוטים לאיזור בית הפיוזים ולוח שעונים. אתה יכול להוציא גם אותה ויכול להשאיר.

• תוכן חדש...