Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הנדסאי אלקטרוניקה מחשבים,שנה לפני שחרור(אם לא יפעילו ר"),יש לי 5 יחידות מטמטיקה בציון ממש עלוב.

בבסיס שלי יוזמים פרוייקט השלמה ושיפור בגרויות וחשבתי להירשם לשיפור ציון אבל אז כמה נגדים אמרו לי שאין צורך ממש כי פשוט אני יצטרך לעשות מכינה של כמה חודשים,שלוש שעות בשבוע וזהו במקום להישאר בבסיס יומיים בשבוע לשלוש שעות של לימודים.

הכיוון כרגע הוא להשלים את ההנדסאי למהנדס או ללמוד אדריכלות.

על הנגדים אני לא ממש סומך ואיני יודע איפה בדיוק הם לומדים.

עזרה מבעלי ניסיון בבקשה.:-D

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מכינות אוניברסיטאיות הם בד"כ האופציה הגרוע ביותר, הקשה ביותר והמגעילה ביותר להתקבל ללימודים גבוהים.

שפר מתמטיקה, יהיה לך יותר קל.

גם אני בזמנו שיפרתי את הציון ב 5 יחידות לאחר הצבא, עשיתי קורס בלחמן ושיפרתי מ 70 ל 88. בפעם השניה זה יותר קל, כמו בכל דבר.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לא יודע איזו מכינה הם מכירים, מכינה בטכניון נמשכת שנה, חמישה ימים בשבוע 8 שעות ביום.

אם מתמטיקה זה הציון היחידי שחסר אז ברור שכדאי להשלים אותו אם כל התעודה על הפנים אז מכינה תשתלם יותר.

פורסם

בתור אחד שכרגע נמצא במצב דומה לשלך(רק שאני בוודאות התחמקתי מהקבע) הברירה לא כל כך מורכבת.

אם חסר לך רק מתמטיקה אז אין שום טעם לעשות מכינה.

למיטב ידיעתי לפחות באוניברסיטאת בנ"ג יש שלושה סוגים של מכינה באורך של שלושה חודשים, תישעה חודשים ושנה.

מכינה זה סיפור לא זול אבל זה מכניס אותך למסגרת דמוי אקדמאית ונותן לך הכנה נפשית מוקדמת למה שתעבור במהלך לימודי התואר.

לצורך פרופורציה מכינה של שנה עולה כמו שנה אקדמאית לכל דבר.

פורסם

למען האמת מכינה עולה יותר משנת לימודים באוניברסיטה.

ובתור אחד שעשה מכינה באב"ג, אני מאוד לא ממליץ. הרבה יותר כסף והרבה יותר קשה לעבור.

המבחנים שם אלה לא מבחנים של משרד החינוך, אלא מבחנים פנימיים שהם כותבים ועוברים אישור של משרד החינוך.

בד"כ הרמה שלהם הרבה יותר גבוהה.

נק' ההתחלה שלי באוניברסיטה לא הייתה טובה משמעותית, יחסית לאלה שלא עשו מכינה ובסופו של דבר מסתדרים.

אם מה שאתה צריך בשביל להתקבל זה הציון במתמטיקה, תעשה את הבגרות.

גם אם חסר לך גם מתמטיקה וגם פיזיקה, עדין ממליץ לעשות את הבגרויות ולוותר על "תענוג" המכינה.

ד"א, יש שמועות ששנה הבאה כבר לא תהיה מכינה באב"ג.

פורסם

כמו שחשבתי,נגדים לא יותר הרבה חוץ מההנחות של "חבר":-D

אז כנראה שאלך לי על הקורס הזה.

ובכלל מה דעתכם על ההשלמה למהנדס? הממוצע שלי בהנדסאי מספיק גבוהה לקבל את כל הנקודות,ותעודות הבגרות שלי די יפה חוץ מהמטמטיקה.

המקצוע די מעניין אותי,אני עוסק בו בצבא במקום מאוד מכובד וקבע לא קורץ לי,יש לי מה לחפש בחוץ?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...